Al carrer es construirà un pont de 122 metres de llargada que facilitarà el trànsit a Konya

pont d'abdulhamidhan
Al carrer es construirà un pont de 122 metres de llargada que facilitarà el trànsit a Konya

L'alcalde del municipi metropolità de Konya, Uğur İbrahim Altay, va declarar que el municipi metropolità kazanVa fer investigacions sobre la construcció del pont que connectarà la primera etapa i la segona etapa del carrer Abdülhamid Han, que té 14,5 quilòmetres de llarg. L'alcalde Altay va dir: "Amb aquest pont de 122 metres de llarg, haurem connectat la primera etapa i la segona etapa. A més, el problema de l'abocament d'aigua al canal de Keçili es solucionarà aquí sense cap risc d'inundació”. dit.

L'alcalde del municipi metropolità de Konya, Uğur İbrahim Altay, va examinar l'obra del pont que connectarà la primera etapa del carrer Abdülhamid Han, que té una longitud de 14,5 quilòmetres, amb la segona etapa, que connectarà la carretera de circumval·lació de Beyşehir i el carrer de Beyhekim.

Afirmant que estan fent un gran esforç per desenvolupar Konya en tots els aspectes, l'alcalde Altay va destacar que una de les seves prioritats importants és el trànsit de Konya. L'alcalde Altay va afirmar que estan duent a terme estudis seriosos per resoldre el problema del trànsit: "En l'actualitat, estem a la intersecció de la primera i la segona etapa del carrer Abdülhamit Han. Ja havíem acabat la primera fase i la vam posar en servei. La segona fase ja s'ha acabat. Estem construint un pont que unirà els dos. Amb aquest pont de 122 metres de llargada haurem connectat la primera etapa i la segona. A més, el problema de l'abocament de l'aigua al canal de Keçili es solucionarà aquí sense cap risc d'inundació. Així, oferirem un servei de transport ininterromput des del carrer Beyhekim fins a Sille Road. En la tercera fase, tenim previst completar el nostre treball en una zona des de Sille Road fins a la Facultat de Medicina de Meram a finals d'aquest any. Per tant, oferirem transport ininterromput a l'Hospital de la Facultat de Medicina Meram, l'Hospital Beyhekim, la Facultat de Medicina Selcuklu i l'estadi. Així, una important artèria principal entre Meram i Seljúcidas. kazanestem a dalt.”

En assenyalar que el carrer Abdülhamit Han, amb una longitud total de 14,5 quilòmetres, tindrà un lloc important en el trànsit urbà, l'alcalde Altay va dir: "Estem planejant reduir la densitat del trànsit, especialment a la carretera de Beyşehir i la carretera d'Istanbul. Tant de bo, a finals d'any, aquest carrer estigui obert i posat en servei. Tanmateix, continuem els nostres esforços per obrir un nou carrer a Konya sense interrupcions. M'agradaria donar les gràcies al nostre contractista, enginyer i germà treballador que va contribuir. Pretenem oferir als nostres ciutadans un transport més ràpid i còmode mentre anem d'un lloc a un altre. A més, l'avinguda Abdülhamithan serà un dels nous carrers més prestigiosos i llargs de Konya amb els seus tres carrils de sortida, tres carrils d'arribada i mediana. Molta sort a la nostra ciutat". Ell va dir.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar