Noves notícies de TOKİ! Campanya de descomptes per a aquells que volen comprar el seu títol de propietat

Campanya de descomptes per a aquells que vulguin comprar la nova escriptura de l'anunci de TOKI
Noves notícies de TOKİ! Campanya de descomptes per a aquells que volen comprar el seu títol de propietat

El ministre de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic, Murat Kurum, va fer una declaració al seu compte de xarxes socials: "Amb l'experiència de TOKİ, que ha construït 1 milió 170 mil cases fins avui; Treballem dia i nit perquè la nostra nació visqui en habitatges segurs assequibles. El nostre projecte 'My First Home My First Work Place' es va plantejar amb aquest objectiu; Una campanya NATION amb mitjans locals i nacionals!” dit. El ministre Kurum també va donar bones notícies a aquells que abans van comprar una casa a TOKİ i el deute dels quals continua: "La nostra CAMPANYA DE DESCOMPTES està preparada per als compradors d'habitatges i negocis que volen pagar el seu deute abans d'hora i obtenir els seus títols de propietat immediatament. El president Recep Tayyip Erdogan anunciarà demà els detalls de la campanya. Continuarem fent el que sigui necessari en benefici de la nostra nació, com hem fet fins ara". feia servir les frases.

Murat Kurum, ministre de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic, ha fet una declaració al seu compte de Twitter sobre el projecte d'habitatge social més gran de la història de la República.

El ministre Kurum va fer una declaració al seu compte de xarxes socials: "Amb l'experiència del nostre TOKİ, que ha construït 1 milió 170 mil cases fins avui; Treballem dia i nit perquè la nostra nació visqui en habitatges segurs assequibles. El nostre projecte 'My First Home My First Work Place' es va plantejar amb aquest objectiu; Una campanya NATION amb mitjans locals i nacionals! Hem intentat crear les condicions més adequades per als nostres ciutadans amb un descompte del 40 per cent sobre el cost de la nostra campanya. També continuarem oferint comoditat durant el pagament". dit.

"El president Erdogan anunciarà els detalls de la campanya demà"

Donant bones notícies a aquells que han comprat una casa a TOKİ abans i el deute dels quals continua, el ministre Kurum va dir: "La nostra CAMPANYA DE DESCOMPTES està preparada per als compradors de residències i llocs de treball que volen pagar el seu deute abans d'hora i obtenir els seus títols de propietat immediatament. . El president Recep Tayyip Erdogan anunciarà demà els detalls de la campanya. Continuarem fent el que sigui necessari en benefici de la nostra nació, com hem fet fins ara". feia servir les frases.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar