Comprovació de les posicions del lloc als motors de cerca

Comprovació de les posicions del lloc als motors de cerca
Comprovació de les posicions del lloc als motors de cerca

Hi ha nombrosos serveis per fer el seguiment de les posicions del lloc web. Entre ells hi ha versions de pagament i gratuïtes. Com navegar enmig d'aquests i verificador de classificació d'eines de SEO com triar En primer lloc, heu de desenvolupar els vostres objectius. Si necessiteu una bona visualització i una navegació fàcil entre projectes, hi ha eines per a aquesta tasca. Quan necessiteu edició mòbil i eines addicionals, un altre farà el truc.

Serveis gratuïts d'anàlisi d'ubicació del lloc en línia

Els serveis gratuïts de comprovació de posicions no són adequats per a l'anàlisi en profunditat de la promoció del lloc web, perquè no guarden l'historial, no tenen cap visualització i són més adequats per a la comprovació de posicions d'una sola vegada. Alguns d'ells:

  • cy-pr.com: fins a 30 xecs gratuïts;
  • seogadget.ru: fins a 30 paraules clau. Seogadget us permet prendre posicions a PS Google i Yandex;
  • analysissaita.com: us permet rebre 30 sol·licituds diàries per a Yandex i Google de dilluns a divendres, 100 sol·licituds els caps de setmana i 25 sol·licituds els dies d'actualització.

Actualització del cercador (actualització de la base de dades de cerca) és el procés d'actualització de les bases de dades del cercador, com a conseqüència del qual s'afegeixen nous documents, es tenen en compte nous enllaços i s'actualitzen altres paràmetres que afecten la classificació del lloc. Com a resultat, la ubicació del lloc pot canviar, però no sempre.

En el context del seguiment d'ubicacions, aquest concepte s'aplica principalment al motor de cerca Yandex, on les actualitzacions es poden fer d'una a tres vegades per setmana. Google s'actualitza constantment. Hi ha diversos serveis per controlar les actualitzacions de Yandex.

Serveis de pagament per comprovar la ubicació del lloc

Aquests serveis permeten desar la regió, la freqüència de les comprovacions, l'historial i tenir una visualització clara per eliminar ubicacions. A més, alguns tenen una sèrie d'eines addicionals per al professional de SEO.

Els avantatges d'aquests serveis per comprovar ubicacions inclouen:

  • Comprovació de posicions en versions mòbils i d'escriptori.
  • Seguiu les sol·licituds en qualsevol idioma a qualsevol regió del món.
  • Les comprovacions de freqüència i l'agrupació de consultes estan disponibles.
  • Selecció i anàlisi automàtica dels competidors: podeu seguir la dinàmica de les posicions.
  • Normalment hi ha una integració fàcil amb les eines integrades més habituals dels motors de cerca.
  • L'actualització és possible cada dia automàticament, manualment o després de les actualitzacions dels cercadors.

Els serveis de pagament també permeten diagnosticar sancions, analitzar enllaços, seleccionar paraules clau i analitzar el títol i la rellevància dels textos.

No hi ha solucions perfectes per a tothom. No obstant això, diferents eines i serveis de publicació de blocs de convidats segueix evolucionant. El seu principal inconvenient és la manca d'anàlisi d'extrem a extrem per als grups de projectes, que és crucial per a l'anàlisi a l'hora de promocionar un lloc.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar