El Ministeri d'Agricultura i Silvicultura contractarà 11 personal informàtic contractat

Ministeri d'Agricultura i Silvicultura per a la contractació de personal informàtic contractat
El Ministeri d'Agricultura i Silvicultura contractarà 11 personal informàtic contractat

Per a ser empleat a la Conselleria d'Agricultura i Silvicultura, Direcció General de Tecnologies de la Informació, article addicional 375 del Decret Llei núm. 6 i en base a aquest article, “Unitats de Tractament d'Informació a Gran Escala de les Institucions i Organitzacions Públiques” publicat a Butlletí Oficial de 31.12.2008 i número 27097. D'acord amb l'article 8 del Reglament de principis i procediments en matèria de contractació del personal informàtic contractat, es contractaran 11 (onze) personal informàtic contractat segons l'ordre d'èxit de la prova oral. a càrrec del nostre ministeri. Un candidat pot sol·licitar un màxim d'1 (una) posició.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS D'APLICACIÓ

a) Disposar de les condicions generals enumerades a l'article 657 de la Llei del funcionariat núm. 48,

b) Llicenciar-se en enginyeria informàtica, enginyeria del programari, enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria elèctrica i electrònica i enginyeria industrial de quatre anys de les facultats o institucions d'ensenyament superior de l'estranger l'equivalència de les quals hagi estat acceptada pel Consell d'Educació Superior,

c) Excepte els que s'especifiquen a la lletra b), dels departaments d'enginyeria de les facultats que imparteixen educació quadriennal, departaments de ciència-literatura, educació i ciències de l'educació, departaments que imparteixen ensenyament en informàtica i tecnologia i estadística, departaments de matemàtiques i física, o d'un dormitori l'equivalència del qual hagi estat acceptada pel Consell d'Educació Superior. Per graduar-se en institucions d'educació superior diferents de (Els graduats del departament esmentat en aquest apartat poden sol·licitar 2 vegades el límit salarial brut mensual del contracte)

ç) Tenir almenys 3 (tres) anys d'experiència professional en programari, disseny de programari i desenvolupament i gestió d'aquest procés, o en la instal·lació i gestió de sistemes de xarxa a gran escala, durant almenys 5 (tres) anys per als que no superarà el doble del sostre salarial, i almenys 657 (cinc) anys per als altres ( En la determinació de l'experiència professional; Queda documentat que com a Personal informàtic, és permanent subjecte a la Llei núm. 4 o els serveis contractats subjectes a apartat B de l'article 399t de la mateixa Llei o del Decret-Llei núm. XNUMX, i com a personal informàtic en condició de treballador mitjançant el pagament de primes a les institucions de seguretat social del sector privat, es tenen en compte els períodes de servei),

d) Documentar que coneix com a mínim dos dels llenguatges de programació actuals, sempre que tingui coneixements sobre el maquinari dels perifèrics informàtics i la gestió i seguretat de la xarxa establerta.

e) Per als candidats masculins, si no ha complert l'edat del servei militar actiu, o si ha complert l'edat del servei militar, haver complert el servei militar actiu o estar exempt o ajornat o traslladat a la classe de reserva.

MÈTODE DE SOL·LICITUD, LLOC i DATA

Els candidats només podran optar a una de les posicions convocades. Les sol·licituds es faran telemàticament entre el 19.09.2022 i el 03.10.2022, amb l'ompliment complet i correcte dels documents especificats a l'anunci, a través de l'adreça isalimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr. No s'admetran sol·licituds per correu postal o presencial, ja que les sol·licituds es rebran per via electrònica.

Com que les sol·licituds es faran amb la contrasenya d'administració electrònica, és obligatori que els candidats tinguin un compte (turkiye.gov.tr). Per utilitzar aquest compte, els candidats han d'obtenir una contrasenya d'administració electrònica. Els candidats poden obtenir el sobre que conté la contrasenya d'Administració electrònica a les Direccions Centrals de les PTT presentant personalment el seu DNI amb el seu Número d'Identitat TR a la seva sol·licitud.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar