Ministeri de Justícia per contractar 80 personal contractat

Ministeri de Justícia
Ministeri de Justícia

Estar contractat en establiments penitenciaris dependents de la Direcció General de Presons i Centres de Reclusió; L'apartat B de l'article 657 de la Llei del funcionariat núm. 4, annex 06 dels Principis de contractació del personal, que es va posar en vigor amb la resolució del Consell de Ministres de data 06/1978/7 i número 15754/2, Contractació d'un total de 8 personal, entre els quals 37 psicòlegs, 16 Mestres, 19 Treballadors Socials, 2 Veterinaris, 1 Enginyer (construcció), 1 Enginyer (alimentació) i 4 Fisioterapeutes, mitjançant una prova oral d'acord amb el que disposa el segon paràgraf. i es farà el que disposa el Reglament d'examen, nomenament i trasllat del Ministeri de Justícia. Les províncies i les quotes a contractar s'indiquen a l'Annex-80.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS D'APLICACIÓ

D'acord amb la Llei núm. 657 del funcionariat i el Reglament d'examen, nomenament i trasllat de funcionaris del Ministeri de Justícia, els aspirants han de reunir les condicions següents.

a) Ser ciutadà turc,

b) Fins i tot si han transcorregut els períodes especificats a l'article 53 del Codi Penal turc; delictes contra la seguretat de l'estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abús de confiança, fraudulenta No ser condemnat per fallida, manipulació de licitacions, manipulació d'execució. , blanqueig de valors immobiliaris derivats del delicte o el contraban,

c) Per als candidats masculins, no tenir cap servei militar, no ser majors d'edat, haver fet el servei militar actiu si són majors d'edat, o ser ajornats o traslladats a la classe de reserva,

d) Un resultat positiu de la investigació de seguretat, (La investigació de seguretat i la investigació d'arxiu es realitzaran per als candidats que superin com a resultat de l'examen oral).

e) No patir cap malaltia psíquica o discapacitat física que li pugui impedir l'exercici continuat de la seva funció; no hi ha estrabisme, ceguesa, coixesa, pèrdua auditiva, trets facials fixos, deficiència d'extremitats, tartamudeig i obstacles similars; Documentar-se amb un informe de la junta de salut que rebran dels hospitals estatals de ple dret adscrits al Ministeri de Salut, (se demanarà l'informe de la junta de salut als candidats que superin l'examen oral).

Mètode d'aplicació i durada

Les sol·licituds començaran a les 30:2022 del 09.00 de setembre de 14 i finalitzaran a les 2022:17.30 del XNUMX d'octubre de XNUMX. Els candidats presentaran les seves sol·licituds mitjançant l'administració electrònica iniciant sessió a través de l'adreça del Ministeri de Justícia - Career Gate Public Recruitment o Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) i utilitzant la pantalla de sol·licitud de feina que s'activarà dins de l'interval de dates de la sol·licitud. sobre l'administració electrònica. No s'admetran sol·licituds presentades personalment o per correu.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar