Ministeri de Transports i Infraestructures per contractar 43 treballadors

Ministeri de Transports i Infraestructures
Ministeri de Transports i Infraestructures per contractar 43 treballadors

4857 (quaranta-tres) treballadors fixos es contractaran en el marc del que disposa la Llei del treball núm. 43 per ser contractats a les unitats d'organització provincial del Ministeri de Transports i Infraestructures, i el Reglament de procediments i principis que s'ha de tenir. S'aplica a les Institucions i Organismes Públics dictats en virtut d'aquesta Llei.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

MÈTODE DE SOL·LICITUD, LLOC I DATA

Les sol·licituds es faran entre el 16.09.2022/20.09.2022/XNUMX i el XNUMX/XNUMX/XNUMX a través del lloc web de l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR).

CONDICIONS GENERALS

1) Ser ciutadà turc, sense perjudici de les disposicions de la Llei núm. 2527 sobre la llibertat de professió i les arts dels estrangers dels nobles turcs, i l'ocupació en institucions públiques, privades o llocs de treball,

2) Haver complert 18 anys,

3) Encara que siguin indults, delictes contra la seguretat de l'Estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, delictes contra la defensa nacional, delictes contra secrets d'Estat i espionatge, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abús de confiança, fallida fraudulenta No ser condemnat per manipulació de la licitació, manipulació de l'execució de l'actuació, blanqueig de valors immobiliaris derivats del delicte o contraban,

4) No tenir cap relació amb el servei militar per als candidats masculins (haver fet, suspès o exempt),

5) No ser acomiadat o acomiadat de la professió per institucions i organismes públics,

6) No ser privat de l'ús dels drets públics,

7) No percebre la pensió de jubilació, vellesa o invalidesa de cap entitat de seguretat social,

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar