El director general de TCDD, Pezük, es va reunir amb els representants de la UIC a InnoTrans 2022

El director general de TCDD, Pezuk InnoTrans, es va reunir amb els representants de la UIC
El director general de TCDD, Pezük, es va reunir amb els representants de la UIC a InnoTrans 2022

Hasan Pezük, director general dels Ferrocarrils Estatals de la República de Turquia (TCDD), que va participar a la fira de tecnologies de transport ferroviari InnoTrans 2022, que va començar a Berlín, la capital d'Alemanya, continua els seus contactes amb organitzacions ferroviàries internacionals. El director general Hasan Pezük, que es va reunir amb els representants de la Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC), va afirmar que ells, com a TCDD, estan disposats a prendre un paper actiu en la transferència del coneixement europeu als països de l'Orient Mitjà, menys desenvolupats en el camp dels ferrocarrils.

Innotrans, una de les organitzacions més grans de la indústria dels sistemes ferroviaris, es va reunir amb el director general de TCDD, Hasan Pezük, el president de la UIC i el conseller delegat de Polish State Railways (PKP) Krzysztof Maminski i el director general de la UIC François Davenne el 2022. A la reunió, les delegacions; van discutir problemes regionals, expectatives de la UIC i propostes de solució.

El director general Pezük va traslladar als representants de la UIC que els estudis han començat per determinar les necessitats de la regió i que nosaltres, com a TCDD, estem disposats a prendre un paper actiu en la transferència del coneixement de la Regió Europea, especialment als membres de la Regió Europea. Regió de l'Orient Mitjà, menys desenvolupada pel que fa als ferrocarrils.

D'altra banda, el director general de la UIC, Davenne, va agrair al director general Hasan Pezük els seus estudis i avaluacions sobre les necessitats de la regió. Subratllant la importància que es dóna a la cooperació interregional dins de la UIC, Davenne va convidar el director general Hasan Pezük i els agents ferroviaris al Congrés Mundial d'Alta Velocitat de la UIC, que se celebrarà al Marroc el març de 2023.

A més de la reunió celebrada; Van assistir el director general de TCDD TAŞIMACILIK AŞ, Ufuk Yalçın, el director general de TCDD Teknik Mühendislik ve Müşavirlik AŞ, Mustafa Özdöner, el director del departament de passatgers de la UIC i el coordinador de RAME, Marc Guigon, el director de l'oficina de PKP a Brussel·les, Tomasz Lachowicz, i la vicepresidenta del Consell d'Administració, Katarzyna Bożek.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar