El director general de Transport de TCDD, Yalçın, va parlar d'activitats empresarials amb funcionaris de la UIC

El director general de Transport de TCDD, Yalcin, va parlar d'activitats empresarials amb funcionaris de la UIC
El director general de Transport de TCDD, Yalçın, va parlar d'activitats empresarials amb funcionaris de la UIC

La Fira Internacional de la Indústria de Sistemes Ferroviaris, que enguany s'ha celebrat per 13a vegada i on es comparteixen tecnologies de transport ferroviari, continua a Berlín, Alemanya. Els grups d'interès tenen l'oportunitat de reunir-se a les reunions celebrades a la fira, a les quals participen aproximadament 60 empreses de Turquia.

El segon dia de la fira, representants de la Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC), el director general de transport de TCDD, Ufuk Yalçın, el director general de TCDD, Hasan Pezük, i Teknik Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. El director general Mustafa Özdöner es va reunir.

El nostre director general, Ufuk Yalçın, es va reunir amb el president de la Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC) i el director general dels Ferrocarrils de l'Estat Polonès (PKP), Krzysztof Maminski, el director general de la UIC, François Davenne, i el president de la Regió de l'Orient Mitjà (RAME) i el director general de TCDD, Hasan Pezük. a la Fira InnoTrans 2022 de Berlín intercanviat.

A la reunió, es va donar el missatge que els ferrocarrils turcs tindrien un paper actiu en la transferència del coneixement i l'experiència d'Europa als països de l'Orient Mitjà, que estan menys desenvolupats pel que fa a la tecnologia ferroviària.

Durant la reunió amb el president de la UIC, Maminski, els participants van expressar la seva opinió sobre els problemes de la regió, les seves expectatives de la UIC i propostes de solució.

El director general de la UIC, François Davenne, va agrair als participants el seu treball i l'avaluació de les necessitats de la regió i va subratllar la importància que es dona a la cooperació interregional dins de la UIC.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar