El judici de YSK contra İmamoğlu s'ajorna a l'11 de novembre

El judici de YSK contra Imamoglu s'ajorna al novembre
El judici de YSK contra İmamoğlu s'ajorna a l'11 de novembre

Alcalde del municipi metropolità d'Istanbul Ekrem İmamoğluEl judici, en què va ser acusat d'insultar membres del Consell Suprem Electoral (YSK) després de la cancel·lació de les eleccions del 31 de març de 2019, es va ajornar a l'11 de novembre.

A l'audiència van assistir el vicepresident del grup del Partit Popular Republicà (CHP), el diputat d'Istanbul Engin Altay, el diputat de CHP Mersin Ali Mahir Basarir, el vicepresident del Partit IYI Bahadır Erdem, el vicepresident del grup IMM del Partit IYI Ibrahim Ozkan, el president provincial de Buğra del Partit IYI d'Istanbul Kavuncu, multipartidistes, El representant de l'organització no governamental (ONG) va veure l'audiència. Imamoglu no va participar en el cas.

En l'última audiència, l'advocat d'İmamoğlu va presentar una petició en què afirmava que els membres de YSK no es van queixar. La fiscalia va demanar temps per presentar un nou dictamen després de l'avaluació de la nova urbanització en qüestió.

L'advocat Kemal Polat va recordar que l'expresident de YSK, Sadi Güven, va declarar que no tenia queixes en una entrevista que va concedir a un diari. Polat va presentar una petició afirmant que quatre víctimes, inclosa Güven, no es van queixar.

El fiscal del judici, per la seva banda, va demanar temps per elaborar un nou dictamen de fons després de la valoració per part de la fiscalia de l'informe pericial que va presentar al jutjat, que va manifestar que havia donat el seu dictamen en la darrera sessió, però que l'advocat de l'acusat va manifestar que podria ser a favor del seu client.

Els advocats d'İmamoğlu havien demanat una negativa al tribunal. El tribunal va afirmar que no hi havia cap situació que pogués posar en dubte la imparcialitat del jutge, que es va utilitzar aquest mètode perquè les seves demandes van ser desestimades i que es pretenia allargar el judici, i va decidir desestimar la petició de denegació de l'advocat de l'acusat. .

El president provincial de CHP Istanbul, Canan Kaftancıoğlu, va dir a Twitter: "El nostre president d'İBB Ekrem İmamoğlu Va cridar la gent d'Istanbul al palau de justícia d'Anatòlia i va dir: "16 milions d'istanbulites estan jutjats juntament amb ell.

Després de la trucada, es va saber que la governació del districte de Kartal havia imposat una prohibició de reunir-se amb l'aprovació de l'oficina del governador d'Istanbul.

El cas, que s'ha vist avui al 7è Jutjat Penal de Primera Instància d'Anatòlia, s'ha ajornat fins a l'11 de novembre.

QUÈ VA PASSAR?

El president de l'İBB, İmamoğlu, amb un marge de 13 mil vots. kazanEs va preparar una acusació per presumptament insultar el president i els membres de l'YSK en la declaració de premsa que va fer després de la cancel·lació de les eleccions del 31 de març de 2019. En l'escrit d'acusació elaborat per la Fiscalia General d'Anatòlia, es va afirmar que 11 persones, inclòs el president retirat de YSK, Sadi Güven, que treballava a la Junta Electoral Suprema en aquell moment, eren víctimes.

En l'escrit d'acusació, s'exigia la condemna d'1 any, 3 mesos, 15 dies, 4 anys i 1 mes de presó d'Imamoglu i la privació del seu dret a escollir i ser elegit pel delicte d'"injúries obertes als càrrecs públics que treballen com a Consell als seus deures".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar