El Ministeri de Justícia contractarà 150 funcionaris administratius

Ministeri de Justícia
Ministeri de Justícia

La Direcció General de Centres Penitenciaris i Penitenciaris contractarà 5 estudiants de funcionaris administratius per a les places de 9è i 150è de ​​primària mitjançant un examen oral i una entrevista.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

LLOC I DATES DE SOL·LICITUD

a) Els candidats poden presentar les seves sol·licituds entre el 30.09.2022 i el 14.10.2022 fins a les 17.30 hores a l'administració electrònica iniciant sessió a l'adreça del Ministeri de Justícia – Career Gate Public Recruitment o Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr), adreça electrònica Govern. Ho faran mitjançant la pantalla de sol·licitud de feina, que estarà activa a l'estat durant el període de sol·licitud. No s'admetran sol·licituds presentades personalment o per correu.

b) Un cop finalitzat el procés de sol·licitud, els candidats han de comprovar si la seva sol·licitud s'ha emplenat a la pantalla "Les meves sol·licituds". Qualsevol aplicació que no mostri "Aplicació rebuda" a la pantalla "Les meves aplicacions" no serà avaluada. La responsabilitat en aquest sentit correspon al sol·licitant. Si els candidats volen cancel·lar les seves sol·licituds, podran cancel·lar les seves sol·licituds dins del període de presentació de sol·licituds a través de l'administració electrònica o la porta de carrera.

CONDICIONS D'APLICACIÓ

D'acord amb el que estableix la Llei del funcionari núm. 657, la Llei del funcionariat núm. 29, el Reglament d'examen, nomenament i trasllat de funcionaris del Ministeri de Justícia i l'article XNUMX del Reglament d'establiment, deures i Treball del Personal d'Institucions Penitenciàries i Presons, els candidats hauran de reunir les condicions següents.

- Ser ciutadà turc,

-Encara que hagin passat els períodes especificats a l'article 53 del Codi Penal turc; delictes contra la seguretat de l'estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abús de confiança, fraudulenta No ser condemnat per fallida, manipulació de licitacions, manipulació d'execució. , blanqueig de valors de la propietat derivats del delicte o el contraban,

- A partir de la data límit de presentació de sol·licituds de l'examen, per als candidats homes no vinculats al servei militar, no ser majors d'edat, haver realitzat el servei militar actiu si són majors d'edat, o ser ajornats o traslladats a la reserva. classe,

- Tenir més de 14.10.2022 anys a partir de la data límit de presentació de sol·licituds del 18, i no tenir 06 anys a partir de la data de l'examen central (Llicència KPSS L'examen d'habilitat general - Cultura general es va celebrar el 2020 de setembre de 35) (els nascuts el 06/09/1985 i posteriors),

- Tenir un resultat positiu de la investigació de seguretat, (La investigació de seguretat i la investigació d'arxiu es realitzaran per als candidats que tinguin èxit com a resultat de l'examen oral i l'entrevista).

– No patir una malaltia psíquica o una discapacitat física que li pugui impedir l'exercici de la seva funció; no hi ha estrabisme, ceguesa, coixesa, pèrdua auditiva, trets facials fixos, deficiència d'extremitats, tartamudeig i obstacles similars; Documentar amb l'informe del consell de salut que rebran dels hospitals de ple dret de l'Estat adscrits al Ministeri de Sanitat, que siguin determinats com a hospitals regionals per la Direcció General de Presons i Centres de Reclusió, (l'informe del consell de salut es sol·licitarà al candidats que tinguin èxit com a resultat de l'examen oral i l'entrevista.)

- Per obtenir almenys 2020 punts del tipus de puntuació KPSSP3 de l'examen de llicència KPSS 70,

- Graduar-se en facultats i escoles que imparteixen almenys quatre anys d'ensenyament de grau o en facultats o escoles estrangeres l'equivalència de les quals sigui acceptada pel Consell d'Educació Superior,

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar