El president Zeybek posa el final a les notícies sobre el projecte del telefèric

El president Zeybek posa el punt final a les notícies sobre el projecte del telefèric
El president Zeybek posa el final a les notícies sobre el projecte del telefèric

L'alcalde d'Afyonkarahisar, Mehmet Zeybek, va posar fi a les notícies falses sobre el projecte del telefèric.El nostre president, que va aclarir la notícia falsa que la licitació del projecte estava cancel·lada, va dir que l'empresa començarà les obres de fabricació durant aquest mes.

“NO DONAREM OPORTUNITATS ALS QUE INTENTEN PESCAR EN AIGUA BORROSA”

En responent a la pregunta que se li va fer sobre el destí del projecte a la reunió de l'Ajuntament, l'alcalde va dir: “Algú està intentant pescar en aigües tèrboles a Afyon. Amb el permís d'Al·là, no donarem aquesta oportunitat... Un periodista amic nostre va escriure. "Algunes persones estan bavejant, estan intentant parlar en contra, però no podran trobar aquesta oportunitat", va dir.

“ESTABLECEREM EL LLOC, COMENÇAREM A FABRICAR”

Dient que l'aprovació del projecte s'ha obtingut de la Junta de Monuments, ha dit el president; “Abans d'anar a l'Assemblea, vaig parlar amb el responsable de l'empresa contractista... Van demanar a la Direcció General de Museus una decisió sobre el pla d'execució, la Direcció General de Museus va prendre aquesta decisió, va ser aprovada per la Junta de Monuments. Té una obra a Amasya. Porta i munta l'obra el 10 o 15 de setembre i va dir: “He comprat el material, tot està preparat”. Començarà la producció", va dir.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar