Instrucció de reforç militar del president xinès Xi

Instrucció de reforç militar del president xinès Xiden
Instrucció de reforç militar del president xinès Xi

El president xinès, Xi Jinping, ha ordenat la construcció d'un exèrcit fort amb experiències de reforma reeixides. Xi Jinping, que també és el secretari general del Comitè Central del Partit Comunista de la Xina (PCC) i president de la Comissió Militar Central, ha parlat al Seminari de Defensa i Reforma de l'Exèrcit celebrat avui a la capital Pequín.

Xi va dir que des del XVIII Congrés Nacional del PCC hi ha hagut èxits històrics en la resolució de les barreres institucionals, les contradiccions estructurals i els problemes polítics que es troben en la defensa i la construcció de l'exèrcit, mitjançant la implementació integral de l'estratègia d'enfortiment de l'exèrcit mitjançant la reforma.

Davant la nova situació, Xi ha afegit que s'haurien d'implementar les tasques de reforma previstes, centrant-se en la preparació per a la guerra.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar