El 10è Simposi Internacional de Ponts d'Acer va començar a Istanbul

El Simposi Internacional de Ponts d'Acer va començar a Istanbul
El 10è Simposi Internacional de Ponts d'Acer va començar a Istanbul

Organitzat per l'Associació Turca d'Acer Estructural (TUCSA), el 10è Simposi Internacional de Ponts d'Acer va començar a Istanbul el dimecres 21 de setembre amb la participació del director general d'autopistes Abdulkadir Uraloğlu, el director general adjunt Selahattin Bayramçavuş, directius i representants del sector local i estranger que són experts en els seus camps.

"Estem construint obres que serveixen a la humanitat i augmenten el confort vial"

Uraloğlu va cridar l'atenció sobre la importància del simposi; “Mentre es construeixen obres que serveixin a la humanitat i augmentin la comoditat viària; que ens permet mostrar les nostres obres i kazanTambé donem molta importància a les organitzacions que mostren el prestigi legítim del que gaudim”. dit.

El nostre director general va afirmar que creia que l'esdeveniment de dos dies amb el tema de "cinc ponts penjants d'acer que connecten Europa amb Àsia" també serà un mirall dels 15 anys de desenvolupament del pont dels màrtirs del 50 de juliol, el primer pont penjant d'acer de Turquia.

La construcció del pont Fatih Sultan Mehmet després del pont dels màrtirs del 15 de juliol, les obres de carreteres dividides que es van començar a executar l'any 2003 dins l'àmbit del Pla d'acció d'emergència i les carreteres que es van implementar amb el mètode Construcció-Operació-Transferència. la dècada de 2010 va accelerar la construcció de ponts al nostre país. kazanEl nostre director general, que va subratllar que hi ha importants novetats que continuen, va dir que molts ponts d'acer s'han implantat amb diferents mètodes.

"El pont de Çanakkale de 1915, el pont penjant de mig punt més gran del món"

Només en els últims anys s'han portat al nostre país grans obres com el pont Yavuz Sultan Selim, el pont Osmangazi, el pont Çanakkale de 1915, el pont Nissibi, el pont Ağın, el pont Kömürhan, el pont Tohma. kazanEl director general Uraloğlu, que va declarar que sí "El pont de Çanakkale de 1915, que vam posar en servei el març d'enguany, és el pont penjant de mig punt més gran del món amb una llum mitjana de 2.023 metres, i també es va convertir en el primer pont a superar la llum mitjana de 2 metres. El pont amb una longitud total de travessia de 4.608 m amb els seus vans laterals i viaductes d'aproximació; És el pont de símbols on conflueixen coneixement, experiència, experiència i estètica. L'any 1915, el pont de Çanakkale, tenint en compte les altes velocitats del vent de la regió, es va utilitzar una coberta d'acer ortotròpica de secció de caixa doble de 9 m d'ample amb un espai de refugi mitjà de 45 m. va utilitzar les seves declaracions.

Afirmant que pretenen augmentar la longitud del pont a la xarxa de carreteres a 2023 km l'any 771, Uraloğlu va dir que van connectar la part nord de la ciutat amb les universitats, l'Hospital de la ciutat, l'estadi i la carretera Adana-Mersin de manera ininterrompuda amb el pont dels màrtirs d'Adana 1.669 de juliol de 15 m de llarg, viaducte de Bitlis Stream., va anunciar que continuen la construcció del viaducte central de Yusufeli i molts altres projectes de pont.

Subratllant que també continuen amb els treballs de manteniment de les estructures d'art, Uraloğlu va dir que s'assegura que els ponts proporcionin un transport còmode i segur durant tota la seva vida útil, i dins d'aquest àmbit, s'han reparat 1.343 ponts i s'han restaurat 414 ponts històrics al darrers vint anys.

Destacant que tot i elevar l'estàndard de les carreteres com a país, van tenir l'oportunitat d'aplicar les tecnologies de ponts i tècniques constructives més avançades, el director general va dir que amb cada projecte que s'executa, també tenen un lloc important pel que fa al coneixement. kazanque proporcionen; El nostre país, que va començar la construcció de ponts penjants d'acer important tecnologia fa 50 anys, ara està construint projectes gairebé íntegrament consistents en enginyeria domèstica; També ha afirmat que les empreses del sector estan equipades per emprendre la construcció de nombrosos projectes en diversos continents i països del món.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar