Funcionament del Telefèric d'Alanya reiniciat

Telefèric d'Alanya reactivat
Funcionament del Telefèric d'Alanya reiniciat

El Telefèric d'Alanya, presumptament aturat per incompliment de les bases del concurs, va tornar a funcionar.

Pel que fa al tema, Alanya Teleferik A.Ş. En la declaració feta per l'Ajuntament d'Alanya, hi havia al·legacions infundades que no complia amb els termes del contracte amb l'Ajuntament d'Alanya i que el telefèric d'Alanya va ser precintat per l'Ajuntament per aquest motiu. D'acord amb les cartes de la Direcció d'Afers Científics de l'Ajuntament d'Alanya de 23 d'agost de 2022 i 25 d'agost de 2022, la vida i els béns durant les obres de manteniment, reparació i millora elèctrica, que començaran el 29.08.2022 i duraran 30 (trenta) dies, a l'equipament social i zona del parc al costat de la nostra instal·lació La nostra empresa va haver de suspendre temporalment les activitats del telefèric per tal d'evitar qualsevol pèrdua de vides.” s'han utilitzat expressions. El telefèric, l'explotació del qual estava aturada a partir del 30 d'agost, va començar a funcionar des d'ahir. La gent de la comarca, que va tenir dificultats amb la suspensió del telefèric, va acollir amb alegria la reactivació del telefèric. En la declaració de les autoritats sobre el tema, s'indica que el telefèric es va posar en funcionament després que el municipi d'Alanya acabés les seves obres a la comarca.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar