Els pirates informàtics miran ara el sector educatiu

Ara els ulls dels hackers al sector educatiu
Els pirates informàtics miran ara el sector educatiu

Amb l'inici del nou període educatiu, augmenta la gravetat dels ciberatacs dirigits al sector educatiu. noves institucions educatives kazanEls pirates informàtics, que la converteixen en una tercera porta i poden capturar dades dels estudiants gràcies a programari maliciós, causen greus danys a les institucions. El director general de Siberasist, Serap Günal, destaca que és inevitable que les institucions garanteixin la seguretat dels dispositius, sistemes i dades quan es té en compte aquesta realitat, comparteix les precaucions que les institucions educatives poden prendre davant els ciberatacs.

Atès que els ciberatacs contra les institucions educatives s'han generalitzat en els darrers anys, esdevé una prioritat important per a les institucions educatives prendre mesures de ciberseguretat. Els ciberatacs contra els quals les institucions educatives han de combatre es poden produir de moltes maneres diferents. Especialment amb atacs DDoS, els pirates informàtics poden provocar interrupcions en els serveis de les institucions educatives i afectar negativament el funcionament de les institucions. A més, els atacants que apunten a dades d'estudiants i personal amb atacs de violació de dades, venen les dades que han confiscat a tercers i es causen danys greus a ells mateixos. kazanPot crear tres portes. Subratllant que les institucions educatives que no tenen mesures de ciberseguretat sòlides poden no notar aquests atacs durant molt de temps, el director general de Siberasist, Serap Günal, enumera 4 mesures de ciberseguretat importants que les institucions haurien de prendre per no convertir-se en víctimes.

Les institucions educatives estan lluitant per prendre mesures efectives de seguretat cibernètica!

Les investigacions mostren que les institucions educatives tenen deficiències a l'hora de protegir els seus sistemes i xarxes. Tot i que la raó principal d'aquestes deficiències es veu com la manca de recursos i pressupost, els professionals de les TI també tenen dificultats per proporcionar una seguretat àmplia a la xarxa a causa del fet que els empleats utilitzen els seus propis dispositius tecnològics, no la institució. Recordant que, malgrat totes aquestes dificultats, s'espera que les institucions educatives combatin les ciberamenaces mitjançant la determinació de polítiques adequades per garantir la seguretat de les dades dels estudiants i del personal, el director general de Siberasist, Serap Günal, transmet els passos crítics que s'han de prendre per protegir els fonaments de la xarxa informàtica. de les institucions educatives en 4 passos.

Formar tots els professors, estudiants i personal mitjançant la xarxa corporativa. Oferir formació bàsica en ciberseguretat per a tots els usuaris de la vostra xarxa és una manera important de mitigar els efectes de la manca de finançament i recursos. Compartiu les precaucions dels professionals sobre allò que els estudiants, els professors i el personal han de conèixer, i consells per mantenir la xarxa als punts d'accés.

Desenvolupar polítiques efectives de ciberseguretat en el context de la llei. No s'ha d'oblidar que les institucions educatives també estan subjectes a diverses regulacions, especialment KVKK i GDPR. Les institucions han de saber com s'han d'implementar les normatives per tal de protegir la seva seguretat en el marc de la llei. S'ha de buscar el suport de professionals que aportin assessorament tant administratiu com tècnic en aquest sentit.

Utilitzeu mètodes d'autenticació. L'ús de solucions d'autenticació multifactorial en termes de facilitat d'ús i seguretat de dades és una de les maneres més rendibles per a la ciberseguretat de les institucions educatives. Gràcies a aquesta aplicació, podeu posicionar la vostra institució en un lloc més fort contra les amenaces cibernètiques.

Presta atenció a l'ús de les adreces de correu electrònic corporatives. Quan les adreces de correu electrònic utilitzades a les institucions educatives s'utilitzen per a finalitats diferents de l'ús previst, es crea una oportunitat perquè els pirates informàtics capturen dades personals. Per aquest motiu, el control de l'ús del correu electrònic i la prevenció de fuites es considera el punt més crític al qual les institucions educatives haurien de prestar atenció.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar