Central nuclear d'Akkuyu 2a unitat de potència Reactor de recipient a pressió instal·lat

S'ha establert el recipient a pressió Reaktor de la central nuclear d'Akkuyu
Central nuclear d'Akkuyu 2a unitat de potència Reactor de recipient a pressió instal·lat

A la central nuclear d'Akkuyu (NGS) s'ha completat la instal·lació del recipient a pressió del reactor de la segona unitat de potència, que és una de les etapes principals.

El recipient a pressió del reactor, que es va lliurar per mar al lloc de construcció de la central nuclear d'Akkuyu a finals de desembre de 2021, es va traslladar al lloc d'instal·lació des de l'àrea d'emmagatzematge temporal d'equips, on es va sotmetre a algunes inspeccions abans de la instal·lació. El recipient del reactor es va muntar al seu lloc a l'eix del reactor mitjançant una grua sobre eruga Liebherr LR 13000. El procés d'instal·lació va durar unes 6 hores.

Akkuyu Nuclear Inc. Sergey Butckikh, primer director general adjunt i director de construcció de NGS, va dir en un comunicat sobre el tema: "El muntatge del recipient del reactor de la segona unitat és un dels esdeveniments més importants de l'any al camp. M'agradaria cridar l'atenció sobre el treball impecable de l'equip de muntatge i els operadors d'equips d'elevació. El muntatge del contenidor requereix la precisió d'un cirurgià. Perquè la desviació horitzontal màxima permesa no pot superar una dècima de mil·límetre. Enhorabona a tot l'equip de muntatge, gruistes i altres experts per la finalització amb èxit del muntatge del recipient a pressió del reactor de la 2a unitat”.

En les etapes anteriors de la construcció de l'edifici del reactor de la segona unitat, es va instal·lar el suport del nucli, es van formigonar les bigues de suport i d'empenta i es va fer la carcassa seca i l'aïllament tèrmic de la part cilíndrica del recipient a pressió del reactor. Just abans del muntatge del recipient a pressió del reactor, es va muntar l'anell de suport que suporta la càrrega de pes principal del recipient.

Les inspeccions relacionades amb la instal·lació del recipient a pressió del reactor van ser realitzades per una comissió formada per experts del fabricant del recipient a pressió del reactor, així com per una agència d'inspecció independent i l'Autoritat de Regulació Nuclear de Turquia (NDK).

El recipient a pressió del reactor, que és l'equip més important de la central nuclear, també conté el nucli necessari durant la fase de funcionament de la central. El combustible nuclear i els elements estructurals es col·loquen dins del nucli per a la reacció nuclear i la transmissió d'energia tèrmica al refrigerador. El recipient a pressió del reactor, que és un recipient cilíndric vertical de 343,2 tones de pes, té una alçada d'11,45 metres i un diàmetre de 5,6 metres.

La producció del recipient a pressió del reactor per a la segona unitat de la central nuclear d'Akkuyu va començar el març de 2. Durant el procés de producció es van realitzar moltes proves, incloses proves hidràuliques, així com equips de control amb dispositius dins del vaixell. Com a resultat de les proves, una comissió especial va confirmar el compliment de tots els paràmetres de disseny i l'alta qualitat del producte.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar