Instal·lació social de 5 estrelles per a Denizli Ski Center

Instal·lació social Star al centre d'esquí de Denizli
Instal·lació social de 5 estrelles per a Denizli Ski Center

El municipi metropolità de Denizli va portar a l'etapa de finalització l'equipament social que va començar a Denizli Ski Center, que és el segon paradís blanc de la ciutat després de Pamukkale. L'alcalde Zolan, que va examinar les instal·lacions que serviran en la nova temporada, va dir: "El nostre centre d'esquí oferirà un servei més còmode als nostres hostes aquest hivern".

L'alcalde del municipi metropolità de Denizli, Osman Zolan, va examinar la construcció del nou equipament social, que es va portar a la fase de finalització al centre d'esquí de Denizli, que va realitzar amb l'objectiu de beneficiar-se més dels recursos turístics alternatius de la ciutat. L'alcalde Zolan va estar acompanyat per l'alcalde de Tavas Hüseyin İnamlık, el secretari general adjunt del municipi metropolità Ali Aydın, el cap del Departament de Ciència Nuriye Çevni i el seu entorn. Visitant la nova instal·lació social de 4 plantes, que es va començar a construir per tal de satisfer les necessitats creixents del centre d'esquí de Denizli, que acull els amants de l'esquí de Turquia i de l'estranger, especialment Denizli i Egeu, cada any, l'alcalde Zolan va anunciar que les instal·lacions servirà l'hivern vinent. a Denizli kazanAfirmant que el centre d'esquí que han construït ha despertat un gran interès des del primer dia que es va posar en servei, l'alcalde Zolan va dir: "A més, aquest és el centre d'esquí de l'Egeu. També hi va haver visites intenses de les nostres províncies veïnes", va dir.

La qualitat de la neu és molt alta

Afirmant que la qualitat de la neu a les instal·lacions és d'un nivell molt alt i reben una reacció molt positiva per part dels amants de l'esquí, l'alcalde Zolan va afirmar que la demanda de l'estació d'esquí augmenta cada any i, per tant, l'equipament social que construïen abans esdevé insuficient. , afegint: S'havia de construir un equipament social. Vam començar a treballar per al nostre nou equipament social i va sorgir un projecte molt maco. Afortunadament, hem arribat al final de la construcció amb molta feina. Espero que acollim aquí els amants de l'esquí el proper hivern, en la nova temporada d'esquí. Acollirem els nostres hostes còmodament. Desitjo que les nostres instal·lacions socials siguin beneficioses i auspicioses per endavant", va dir.

“Estem augmentant la qualitat del servei dia a dia”

Recordant que Denizli Ski Center ha resolt el problema de la carretera amb un treball intens l'estiu passat, i que van oferir seguretat i comoditat al transport col·locant barreres d'acer als punts de risc de la ruta on van col·locar asfalt calent, l'alcalde Zolan va dir: "Ara estem augmentant aquesta comoditat amb el nostre nou equipament social. La nostra gent satisfarà totes les seves necessitats com menjar, beure i descansar aquí. El nostre centre d'esquí oferirà un servei més còmode als nostres hostes aquest hivern. M'agradaria donar les gràcies als nostres hostes que han visitat el nostre centre d'esquí fins ara. Tant de bo, Denizli Ski Center servirà a la nostra gent amb una bellesa i comoditat diferents en la nova temporada. Tenir un centre d'esquí a l'Egeu és un punt molt extrem. Hem construït aquest centre d'esquí forçant totes les possibilitats. Estem augmentant la qualitat del servei dia a dia”.

Centre d'esquí de Denizli

Denizli Ski Center es troba a Bozdağ, a una altitud de 75 metres, dins dels límits del districte de Nikfer del districte de Tavas, a 2 km del centre de la ciutat. La instal·lació, que ofereix un servei de primer nivell, compta amb 420 vies amb una longitud total de 13 quilòmetres. A la instal·lació hi ha 9 telecadires, 2 teleski i cinta per caminar amb capacitat per a 500 persones per hora, que compta amb tot tipus d'oportunitats i pistes buscades per esquiadors i snowboarders aficionats i professionals. Denizli Ski Center ofereix grans avantatges per a l'esquí i el surf de neu amb la seva estructura topogràfica i la qualitat de la neu alpina.

Quines són les noves característiques dels equipaments socials?

L'equipament diari, que té una superfície de 1350 m2, consta de 4 plantes, que inclouen la planta soterrani, la planta baixa, la primera i l'entresòl, i la superfície total és de 3850 m2. Hi ha accessos a l'edifici des del soterrani, planta baixa i 1a planta. Hi ha volums tècnics, refugi, magatzems, sala de cura de nadons i sales de pregària masculina/dona a la planta soterrani. La seva circulació entre plantes es fa mitjançant dues escales i ascensors. S'hi pot accedir des dels dos costats de l'edifici de la planta baixa. En aquesta planta es troben zones d'ús intensiu com lloguer d'esquís (600m2), vestidors, lavabos masculins/femenes i infermeria. A la primera planta de l'edifici hi ha una terrassa d'entrada de 140 m2 amb vistes als remuntadors i una cafeteria de 600 m2 amb balcó. Aquestes zones obertes, on servirà la cafeteria, són espais protegits sota la forma de coberta de l'edifici. Paral·lelament, hi ha una cuina de 180 m2 d'amplada que donarà servei a la cafeteria d'aquesta planta. L'espai de la cafeteria, en el qual es troba a l'entresolat, consta d'una forma de paret de coberta variable amb una alçada de 5 m i 12 m, i és important sentir la vista exterior a l'interior, amb les amples finestres obertes a l'edifici. sobre. A l'entresòl, que és l'última planta de l'edifici, hi ha 3 parcs infantils de diferents mides i lavabos que permeten un menor ús. El parc infantil de 600 metres quadrats permet veure l'interior de la cafeteria. Es pretenia crear diferents espais vivencials dins dels espais fent 2 racons de llar de foc a la cafeteria i el parc infantil. El recobriment de la coberta/façana de titani s'utilitza a l'envoltant de l'edifici, que consisteix en un pendent del sostre d'aproximadament el 2%, per augmentar la durabilitat de l'estructura davant les dures condicions climàtiques i per proporcionar una riquesa visual. kazans'ha plantejat. S'han fet trampes de neu en molts punts de la coberta i s'han col·locat línies elèctriques sota la llosa del terra exterior per evitar que els usuaris rellisquin i es congeli la neu a les entrades de l'edifici.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar