IGA Istanbul Airport es converteix en el soci regional de formació de la IATA

IGA Istanbul Airport es converteix en el soci regional de formació de la IATA
IGA Istanbul Airport es converteix en el soci regional de formació de la IATA

IGA Istanbul Airport, que ofereix un servei únic als seus passatgers, millorant constantment centrant-se en la tecnologia i augmentant dia a dia la seva reputació davant les institucions internacionals, ha signat l'acord "Regional Training Partnership" amb l'Associació Internacional de Transport Aeri (IATA).

IGA Istanbul Airport, que es troba entre els millors aeroports del món en el sector de l'aviació i destaca pels serveis privilegiats i diferents que ofereix als seus passatgers, signa nous acords en el marc de la cooperació amb organitzacions internacionals.

Continuant amb els seus esforços per al desenvolupament de l'aviació, IGA Istanbul Airport s'ha convertit en el soci més nou del programa de formació de la IATA a través de la seva estructura de formació, IGA Academy. A la cerimònia de signatura celebrada a l'aeroport IGA d'Istanbul; Nihat Çukurkaya, director general adjunt de recursos humans a l'aeroport d'İGA d'Istanbul, Funda Çalışır, director regional de la IATA i Erkan Dursun, director de solucions industrials de la IATA.

En l'àmbit del contracte amb IATA; L'estructura de formació İGA es converteix en el soci més nou del programa de formació de la IATA a través de l'Acadèmia İGA i té l'oportunitat d'oferir tots els cursos determinats regionalment d'una manera acreditada. Així, İGA pot oferir aquests cursos als seus empleats i comercialitzar la formació als estudiants d'altres països que sol·licitin la sol·licitud.

Hem portat el nostre coneixement i experiència en aviació a l'àmbit internacional...

Nihat Çukurkaya, director general adjunt de Recursos Humans de l'aeroport d'İGA d'Istanbul, va fer una declaració a la cerimònia de signatura: "L'Acadèmia İGA, que es va establir per oferir una formació de qualitat a totes les parts interessades de la indústria de l'aviació, especialment als empleats d'İGA, és un projecte. que té com a objectiu garantir que els empleats del sector tinguin una forta capacitat tècnica per continuar la seva carrera professional arreu del món. En línia amb aquesta missió, signem acords de cooperació amb organitzacions internacionals de la indústria aeronàutica. Finalment, vam signar l'acord “Regional Training Partnership” amb la International Air Transport Association (IATA). Així, a més d'ampliar la nostra xarxa de formació en aviació, vam tenir l'oportunitat de transferir el nostre coneixement i experiència a l'àmbit internacional. Com a aeroport més gran del món i el centre global més important de la regió, oferirem formació tant als nostres empleats com als professionals de l'aviació, i donarem suport al desenvolupament de la indústria mitjançant la formació".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar