L'aeroport de Tokat es converteix en una porta permanent de la frontera aèria

L'aeroport de Tokat es converteix en la porta permanent de la frontera aèria
L'aeroport de Tokat es converteix en una porta permanent de la frontera aèria

Un dels símbols de la visió de la ciutat, l'aeroport de Tokat s'ha convertit en una porta aèria permanent oberta a les entrades i sortides internacionals.

S'ha afegit un de nou a les portes de la frontera aèria a Turquia per al comerç internacional ininterromput, els viatges i el transport. L'aeroport de Tokat va ser determinat com una "porta fronterera aèria permanent oberta a les entrades i sortides internacionals" per la Decisió presidencial. Així, el nombre d'aeroports civils, que són portes permanents de la frontera aèria, va augmentar fins a 40. A més, hi ha 13 aeroports amb l'estatus de portes frontereres aèries temporals.

La resolució publicada al Diari Oficial de data 15 de setembre de 2022 i numerada 31954 amb la signatura del nostre President és la següent; "La determinació de l'aeroport de Tokat com a porta de frontera aèria permanent oberta a les entrades i sortides internacionals s'ha decidit d'acord amb l'article 5682 de la Llei de passaports núm. 1".

L'aeroport de Tokat, que es va inaugurar el 25 de març amb la presència del nostre president, ha atès 14 passatgers des del dia de la seva obertura (54.348 de setembre). Un dels projectes més bonics de la nostra aviació, que ha viscut la seva època daurada en els darrers 20 anys i s'ha convertit en una marca mundial, 14 tràfics d'avions han tingut lloc fins al 733 de setembre.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar