La cursa d'escalada İzmir Kınık va atraure un gran interès

La cursa d'escalada Izmir Kinik va despertar un gran interès

La cursa d'escalada İzmir Kınık, que es va incloure al Campionat d'escalada de Turquia AVIS 2022, que va ser organitzada per İzmir Motorsports and Automobile Club (İMOK) amb les contribucions del municipi de Kınık i Yaşaroğlu Automotive amb el patrocini principal d'ICRYPEX, va cridar gran atenció.

Al final de la cursa, que es va córrer com a tres sortides a la carretera de Köseler de 5,8 quilòmetres, İlker Aktaş de l'equip Ülkü Motorsport va quedar primer en la categoria 1 amb l'Opel Corsa GSI, mentre que Sevcan Sağıroğlu va quedar segon amb el Ford Fiesta R1. A la Categoria 2, Ford Fiesta R2T i Cem Yudulmaz d'Ülkü Motorsport es van convertir en els noms més ràpids del dia, mentre que Kaan Kara amb Opel Corsa GSI del mateix equip va ocupar el segon lloc i Çiğdem Tümerkan amb Citroen Saxo VTS va ocupar el tercer lloc.

Ahmet Keskin, que va competir amb l'Opel Corsa OPC en nom de Neo Motorspor a la Categoria 3, va continuar la seva primera ratxa a Esmirna, mentre que Kemal Gürsoy, que va competir amb l'Opel Corsa OPC per a Ülkü Motorsport, va guanyar el segon lloc i Eda Soylu de Neo Motorspor amb L'Opel Corsa OPC va guanyar el tercer lloc. A la Categoria 4, amb Mitsubishi Lancer EVO IX, Selim Bacıoğlu de GP Garage My Team va guanyar el primer lloc i va registrar el millor temps del dia. En aquesta categoria, Mitsubishi Lancer EVO IX i Sinan Soylu de GP Garage My Team van acabar la jornada en segona posició, mentre que Ümit Ülkü de Ülkü Motorsport va ocupar el tercer lloc amb el seu Opel Corsa OPC.

Mentre que Ülkü Motorsport va ser l'equip guanyador de la cursa, Opel Corsa OPC i Eda Soylu van ocupar el primer lloc, Ford Fiesta R5 i Sevcan Sağıroğlu van ocupar el segon lloc i Citroen Saxo VTS i Çiğdem Tümerkan van quedar tercers a la classificació femenina en la qual van participar 1 atletes femenines. participar.

El Campionat d'escalada de Turquia AVIS 2022 continuarà amb la sisena cursa que organitzarà l'Istanbul Automobile Sports Club (İSOK) de l'01 al 02 d'octubre.