Ha caigut la primera neu de la temporada a Erciyes

Primera neu de la temporada a Erciyese
Ha caigut la primera neu de la temporada a Erciyes

L'alcalde del municipi metropolità de Kayseri, Dr. Memduh Büyükkılıç va compartir la primera neu de la temporada a Erciyes durant la seva caminada pel Mont Ali a primera llum del matí amb la nota "Els nostres Erciyes van tenir la seva primera neu".

El president Büyükkılıç, que crida l'atenció amb la seva energia interminable, la seva feina que dura fins a mitjanit i les seves caminades matinals, va començar de nou el nou dia a primera hora.

El president Büyükkılıç, que sovint va expressar la importància de caminar i l'esport per a la salut com a president del metge, va continuar donant exemple i donant missatges sobre aquest tema, i va començar el dia amb la seva caminada matinal pel Mont Ali.

L'alcalde del municipi metropolità de Kayseri, Dr. Memduh Büyükkılıç va compartir la seva foto amb els seus seguidors a les xarxes socials, amb la vista de la muntanya Erciyes, que es torna blanca després de la neu, des del mont Ali, i va dir: "El nostre Erciyes també ha rebut la seva primera neu. La vista dels nostres Erciyes des de la muntanya Ali, la bellesa de la tardor i l'hivern junts” comentava.

L'alcalde Büyükkılıç, cridant l'atenció sobre la importància de la caminada matinal, va dir: "A mesura que comencem cada nou dia, mantenim la nostra ment i el cos en forma fent una caminada matinal. Convido a tots els meus compatriotes a fer esports i passejades matinals", va dir.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar