Mehdi Sahel nomenat director general d'Alstom Marroc

Mehdi Sahel Alstom nomenat director general de Fasin
Mehdi Sahel nomenat director general d'Alstom Marroc

Alstom ha anunciat que Mehdi Sahel ha estat nomenat director general d'Alstom Marroc.

Amb seu a Casablanca, serà el responsable d'implementar l'estratègia d'Alstom in Motion (AiM), ampliar les operacions comercials i supervisar el rendiment empresarial i operatiu.

Mehdi ha ocupat amb èxit càrrecs de direcció general en grups internacionals líders, especialment en els sectors bancari, tecnològic i de consultoria de gestió. Té més de dues dècades d'experiència tant a la regió com a Europa, incloent gestió de projectes i desenvolupament de negocis.

El lideratge de Mahdi i el profund coneixement del país ens ajudaran a mantenir el nostre ímpetu al Marroc i a garantir que romanguem compromesos i atents a les necessitats del Regne. Ens sentim honrats de formar part de la transformació del sistema de transport públic del país. "Estem compromesos a donar suport als esforços del país i seguirem construint una forta capacitat local per donar suport a aquest creixement", diu Mama Sougoufara, directora general d'Alstom MENAT (Orient Mitjà, Nord d'Àfrica i Turquia).

"Estic orgullós de ser el proper director general d'Alstom Marroc. És un moment estimulant al Marroc perquè els nostres clients volen fer créixer la innovació i el creixement dels seus projectes de mobilitat verda i estem en una posició ideal per ajudar-los oferint la cartera de solucions més àmplia per donar suport a la visió marcada pel Regne. Diu Mehdi Sahel, director general d'Alstom Marroc.

Situat al Marroc des de fa gairebé un segle, Alstom és un soci de llarga data en el desenvolupament de la mobilitat al Marroc. Alstom, amb més de 650 empleats al Marroc, és responsable de molts projectes importants al país, entre els quals el lliurament de 66 tramvies Citadis X124 a les ciutats de Rabat (190 tramvia) i Casablanca (02 tramvia), 12 trens Avelia Euroduplex per a alta trens. 77 Locomotores Prima que ofereixen solucions optimitzades per a la connexió del tren d'alta velocitat entre Tànger i Casablanca i per als serveis de mercaderies, viatgers i transport combinat.

Alstom ha aconseguit augmentar la producció de cables per a aplicacions ferroviàries, així com caixes de commutació elèctrica muntades en trens subministrats a les seves plantes a Europa i exportats a tot el món.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar