Passeu per alleujar el transport marítim de l'IMM: "Es crearan 7 noves línies marítimes"

Moviment d'IMM per alleujar el transport marítim S'establirà una nova línia marítima
Passar d'IMM per alleujar el transport marítim "Es crearan 7 noves línies marítimes"

S'establiran 7 noves línies marítimes a Istanbul per tal d'ampliar el transport marítim i garantir la integració del transport públic. Amb la decisió unànime d'UKOME; Hi haurà viatges paral·lels a la costa i connectant els dos continents amb el mar de Màrmara, el Bòsfor i el Corn d'Or. Amb la decisió que augmentarà el transport marítim un 17 per cent a curt termini, els habitants d'Istanbul tindran viatges més ràpids i còmodes.

La geografia d'Istanbul que s'estén d'est a oest, i la seva estructura natural que uneix i separa dos continents, fan necessari utilitzar la ruta marítima de manera més eficaç en el transport públic. A la ciutat que viu 7/24 amb vitalitat urbana, riquesa socioeconòmica i cultural; Es va fer una nova planificació per augmentar la integració del transport públic.

El municipi metropolità d'Istanbul (IMM) va presentar una proposta a UKOME per establir 7 noves línies marítimes per tal d'integrar el sistema ferroviari i el transport d'autobús a banda i banda. La proposta d'augmentar la participació del mar en el transport a Istanbul, que és una ciutat marítima, va ser acceptada per unanimitat.

Amb els nous viatges que es faran paral·lels a la costa i entre dos continents, es pretén difondre el transport marítim per tota la ciutat, augmentar l'accessibilitat facilitant la integració marítima i terrestre en el transport públic, i oferir un servei respectuós amb el medi ambient, ràpid i còmode. viatge.

A Istanbul es fan una mitjana de 48 mil viatges diaris amb viatges per mar en 230 línies. Amb aquestes 7 línies afegides, es pretén augmentar el viatge marítim un 17 per cent a curt termini fins als 270 mil.

NOVES LÍNIES AFEGIDES AL TRANSPORT MARITIM

  • Kadıköy-Kasimpasa-Fener-Sutluce-Eyup
  • Avcılar-Bakırköy-Kadıköy
  • Avcilar-Bostanci
  • Maltepe-Buyukada-Heybeliada-Burgazada-Kinaliada
  • Çengelköy-Kabataş
  • Besiktas-Kabataş-Karaköy-Kasimpasa-Sütlüce-Eyüp
  • Bostancı-Caddebostan-Moda-Kadıköy-Kabataş

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar