Otokar té com a objectiu augmentar les seves exportacions a l'Àfrica

Otokar té com a objectiu augmentar les seves exportacions a l'Àfrica
Otokar té com a objectiu augmentar les seves exportacions a l'Àfrica

El fabricant global de sistemes terrestres de Turquia, Otokar, continua promocionant els seus productes i capacitats a la indústria de la defensa a diferents parts del món. Otokar participarà a l'AAD 21, la Fira Africana d'Aviació i Defensa, que se celebrarà a Tshwane, Sud-àfrica, del 25 al 2022 de setembre. Durant la fira, Otokar presentarà la seva àmplia gamma de productes en vehicles blindats així com les seves capacitats superiors en sistemes terrestres.

Una de les empreses del grup Koç, el fabricant global de sistemes terrestres de Turquia, Otokar, continua representant amb èxit Turquia en diferents geografies en el camp de la indústria de defensa. Otokar participa a la fira de la indústria de defensa AAD 21, que se celebrarà a Tshwane, Sud-àfrica, del 25 al 2022 de setembre. Durant l'esdeveniment, que tindrà una durada de cinc dies, Otokar presentarà la seva àmplia gamma de productes que consta de vehicles blindats de fama mundial, així com les seves capacitats superiors en sistemes terrestres.

El director general d'Otokar, Serdar Görgüç, va afirmar que els vehicles militars d'Otokar serveixen activament a 5 continents en regions i condicions climàtiques molt diferents, va dir: "Reflegem les experiències que hem adquirit a Turquia i en diverses regions del món als nostres esforços de desenvolupament de vehicles. Gràcies al nostre poder d'enginyeria, capacitat de disseny i superioritat tecnològica, fem una diferència amb els nostres vehicles militars i una àmplia gamma de productes que desenvolupem i produïm per a les amenaces actuals i futures. Els nostres vehicles militars amb diferents models i característiques com ara 4×4, 8×8 estan actualment en servei a diferents regions d'Àfrica. En la competència internacional, els àmbits on més ens diferenciem i destaquem, a banda del producte, són els nostres sistemes integrats de suport logístic i terminis de lliurament. En qualsevol cas, estem al costat dels nostres usuaris fins i tot després de la venda. El suport ininterromput que hem proporcionat en les difícils condicions d'Àfrica en el passat sempre ens ha portat un pas endavant. Durant la Fira AAD, volem millorar les nostres relacions existents i avaluar noves oportunitats de cooperació a la regió. D'aquesta manera, pretenem contribuir més a les exportacions del nostre país”.

Destacant que el vehicle COBRA II va cridar especialment l'atenció amb el seu rendiment reeixit a la regió africana, Görgüç va dir: “El nostre vehicle COBRA II, que està considerat com un dels vehicles líders del món en la seva categoria, és un vehicle que ha demostrat la seva utilitat. en diferents operacions a l'Àfrica. També ha demostrat la seva eficàcia en condicions de combat asimètriques. Actualment, el nostre vehicle s'utilitza àmpliament a les operacions de pau de la Unió Africana i de les Nacions Unides a la regió. A més de tot això, COBRA II dóna servei amb èxit a més de 10 usuaris finals a tot el món. La satisfacció dels nostres usuaris actuals amb el rendiment de la nostra eina és també un referent per als nous usuaris. Tot això ens fa molt orgullosos. Creiem que els nostres vehicles ARMA 6×6 i ARMA 8×8 seran preferits per molts usuaris de la regió, a més del COBRA II, en els propers anys”.

COBRA II destaca per la seva alta protecció, capacitat de càrrega i gran volum interior. A més de la seva superior mobilitat, el COBRA II, que té la capacitat de transportar 10 persones, incloent el comandant i el conductor, ofereix un alt nivell de seguretat gràcies a la seva protecció superior contra amenaces balístiques, mines i IED. Amb un alt rendiment en els terrenys i les condicions climàtiques més difícils, COBRA II es produeix opcionalment en tipus amfibi i s'adapta perfectament a les diferents tasques requerides. COBRA II, que és especialment preferit gràcies a la seva àmplia integració d'armes i opcions d'equips de maquinari de missió, porta a terme amb èxit moltes missions a Turquia i mercats d'exportació, com ara la protecció de fronteres, la seguretat interna i les operacions de manteniment de la pau. COBRA II també pot servir com a transport de personal, plataforma d'armes, radar de vigilància terrestre, vehicle de reconeixement CBRN, vehicle de control de comandament i ambulància gràcies a la seva estructura modular.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar