S'està construint una "barrera de soroll" a Konya per reduir el soroll del transport

S'està construint una barrera acústica per reduir el soroll del transport a Konya
S'està construint una "barrera de soroll" a Konya per reduir el soroll del transport

L'alcalde del municipi metropolità de Konya, Uğur İbrahim Altay, va declarar que els projectes de barrera acústica que van preparar per al Palau de Justícia de Konya, l'Hospital de la ciutat de Konya i la zona de les escoles van ser aprovats pel Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic i, en primer lloc, una alçada de 5,5 metres. i davant del Palau de Justícia s'ha instal·lat una barrera acústica de 236 metres de llargària, que ha dit que han acabat les obres.
El municipi metropolità de Konya està treballant en barreres acústiques juntament amb el Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic per tal de reduir el soroll causat pel transport.

L'alcalde del municipi metropolità de Konya, Uğur İbrahim Altay, va dir que, com a municipi, és el primer i únic municipi de Turquia que ha creat un mapa estratègic de soroll i un pla d'acció pel seu propi personal.

Tenint en compte que el Ministeri de Medi Ambient va aprovar els projectes de barrera acústica que van preparar per al Palau de Justícia de Konya, l'Hospital de la ciutat de Konya i la zona d'escoles al carrer Adana Ring Road, que van determinar com a zona calenta dins de l'àmbit dels Plans d'Acció contra el Soroll Ambiental, Urbanització i Canvi Climàtic, el president Altay va dir: "El nostre ministeri i İLBANK En l'àmbit de la feina que vam començar amb la subvenció 50, vam completar la construcció d'una barrera acústica de 5,5 metres d'alçada i 236 metres de llarg per reduir el soroll. el nivell de soroll al Palau de Justícia. El nostre treball de projecte continua per a l'Hospital de la ciutat de Konya, el districte escolar i les àrees que compleixen els criteris. És bo per a la nostra ciutat". dit.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar