S'han iniciat les sol·licituds per al 'Projecte de formació en programari' d'IMM

Aplicacions iniciades per al projecte de desenvolupament de programari d'IMM
S'han iniciat les sol·licituds per al 'Projecte de formació en programari' d'IMM

S'han iniciat les sol·licituds per al “Projecte de formació en programari” implementat per IMM. Al final del programa, almenys 100 desenvolupadores de programari dones van ser reclutades al sector tecnològic. kazanIMM, que té com a objectiu augmentar l'ocupació, també donarà suport a l'ocupació a través de les Oficines Regionals d'Ocupació. El 30 d'octubre comencen les formacions del “Projecte de formació en programari”, el termini de presentació de sol·licituds del qual és el 3 de novembre. Qualsevol persona amb un títol associat pot sol·licitar la formació.

Per tal de contribuir als recursos humans qualificats que necessita el sector tecnològic, s'han començat a rebre sol·licituds per al "Projecte de formació en programari" implementat pel Departament de Recursos Humans i Educació del municipi metropolità d'Istanbul.

L'objectiu principal del "Projecte de formació en programari", al qual pot sol·licitar qualsevol persona amb, almenys, un títol associat, que vulgui orientar la seva carrera professional en l'àmbit de la informàtica; joves qualificats per a la indústria del programari kazanescalar. Al final del programa de formació, que es va implementar amb el suport de la Universitat de Fenerbahçe i Farmasi, es van contractar almenys 100 desenvolupadores de programari al sector. kazanestà destinat a ser.

TOTAL 500 HORES DE FORMACIÓ

Els candidats les sol·licituds dels quals es trobin adequades primer faran l'examen a la Universitat de Fenerbahçe i després seran entrevistats. S'inclouran al programa aquells que tinguin una valoració positiva.

Dret a participar en el programa kazanpersones de moment; Rebrà un total de 500 hores de formació, inclosa la formació tècnica i de desenvolupament personal que impartiran la Universitat de Fenerbahçe i l'Enstitü İstanbul İsmek.

QUAN COMENÇEN LES ENTRENAMENTS?

Els cursos del programa de formació, que està obert a la sol·licitud de qualsevol persona que vulgui modelar la seva carrera professional en l'àmbit de les tecnologies de la informació, començaran el 3 d'octubre de 2022. Els entrenaments tindran una durada total de 72 dies per a cada grup. Les formacions que realitzaran els principals formadors acadèmics del sector al campus de la Universitat de Fenerbahçe Ataşehir, el primer grup de 20 persones, 20 al matí i 40 al vespre, començaran la formació després de 40 dies. Els entrenaments de desenvolupament personal que impartirà Enstitü Istanbul İsmek es realitzaran en línia a través del lloc web 100kadinyazilimci.istanbul. El termini de presentació de sol·licituds per a les formacions que duraran fins al gener de 2023 és el 30 de novembre de 2022.

OCUPACIÓ DESPRÉS DE L'EDUCACIÓ

IMM; Tenen dret a graduar-se els estudiants que assisteixen a les classes amb regularitat i es graduen amb èxit en el Projecte de Formació de Programador, que s'imparteix de forma totalment gratuïta. kazandonarà suport laboral a les persones a través de les Oficines Regionals d'Ocupació.

COM SEGUIR PER A L'APLICACIÓ?

  • Les sol·licituds es poden fer fent clic al botó "Formulari de sol·licitud" a l'extrem superior dret de la pàgina principal del lloc web de 100 Women Software Developers (100kadinyazilimci.istanbul) i omplint el formulari aquí.
  • Aquells que vulguin sol·licitar el programa de formació de 100 dones programadores també poden sol·licitar-los mitjançant l'aplicació de ciutat intel·ligent "Istanbul Yours", que ofereix un accés fàcil a tots els serveis del municipi metropolità d'Istanbul des d'una sola font. m.istanbulyour.istanbul

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar