Suport Medlog per a transports de tren en bloc entre Turquia i Alemanya

Suport Medlog per a transports de tren en bloc entre Turquia i Alemanya
Suport Medlog per a transports de tren en bloc entre Turquia i Alemanya

L'estació de tren Tekirdağ de Medlog va ser l'última parada dels serveis setmanals de trens blocs recíprocs entre Alemanya i Turquia, iniciats per la xarxa logística turco-alemanya Çobantur Boltas al gener.

Medlog va començar a utilitzar l'estació de tren de Tekirdağ en les operacions del tren de Çobantur Boltas que sortia de Munic en el tram turc, que s'organitza amb els vagons de Deutsche Bahn, una de les companyies ferroviàries importants d'Alemanya. Els enviaments d'importació i exportació es realitzaran ara a través d'aquesta línia. Les càrregues es distribuiran a Turquia des d'aquí quan es transportin 34 equips (contenidors i caixa intercambiable) en una direcció.

Gràcies a les ràpides operacions a l'estació de tren de Medlog, la descàrrega de les càrregues d'Alemanya i la preparació de les càrregues d'exportació en els mateixos vagons es va completar en un curt període de 3 hores.

El tren, que anava per tornar des de Tekirdağ, va ser enviat a Munic, Alemanya.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar