Alstom produirà el tren VLocity DMU per a Victoria, Austràlia

Alstom produirà el tren VLocity DMU per a l'estat de Victòria a Austràlia
Alstom produirà el tren VLocity DMU per a Victoria, Austràlia

El Departament de Transport (DoT) de Victòria ha exercit una opció en virtut d'un contracte existent per comprar 12 trens regionals VLocity Diesel Engine Units (DMU) addicionals (36 vagons) per a la xarxa ferroviària regional de l'estat.

Els 12 nous trens VLocity es lliuraran després d'una inversió de 2022 milions de dòlars del govern de Victoria com a part del pressupost estatal de Victòria 23/250.

Les 12 DMU VLocity formen part de la tercera opció de comandament de trens en el marc del contracte existent de producció i subministrament de vagons adjudicat per l'Estat el 2018. Els 12 nous trens de via ampla constaran de tres vagons cadascun, amb un total de 36 vagons nous per a un operador V/Line per ajudar a donar suport a serveis addicionals i més fiables per a la xarxa ferroviària regional de Victòria. Els nous trens circularan per les línies Shepparton i Warrnambool que donen servei a aquestes comunitats regionals.

Alstom ha rebut comandes per a un total de 2001 trens regionals VLocity estàndard i de via ampla des del 118. Actualment 99 trens estan en servei i 19 encara es produiran. Els trens dissenyats localment es fabricaran i es provaran a les instal·lacions de fabricació de vagons d'Alstom a Dandenong, Victòria, amb aproximadament el 65% del contingut local, proporcionant un impuls positiu a la cadena de subministrament de vagons de l'estat, als llocs de treball i al desenvolupament d'habilitats.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar