Alstom subministrarà 20 locomotores elèctriques Traxx DC3 de nova generació per a Itàlia

Alstom subministrarà una locomotora elèctrica Traxx DC de nova generació a Itàlia
Alstom subministrarà 20 locomotores elèctriques Traxx DC3 de nova generació per a Itàlia

Alstom, líder mundial en mobilitat intel·ligent i sostenible, subministrarà 494 locomotores elèctriques Traxx DC20 de nova generació anomenades E.3 a Itàlia a l'operador ferroviari nacional líder Polo Mercitalia (Gruppo Ferrovie dello Stato). El lliurament d'aquestes noves unitats està previst que comenci a principis de 2024 i s'acabarà durant aquest any.

Es tracta de 2017 unitats addicionals segons el contracte signat per Mercitalia Rail el desembre de 20. Alstom ja ha lliurat 40 locomotores Traxx DC3, que van començar a operar comercialment fa més de tres anys. Les locomotores de la flota s'inclouran en el programa de manteniment complet que ofereix Alstom Italia Service.

"Innovar la nostra flota de locomotores i vagons és essencial per fer que el transport ferroviari sigui més sostenible i eficient", diu Gianpiero Strisciuglio, CEO de Mercitalia Logistics. "Tenim previst comprar 10 vagons i més de 3.500 locomotores elèctriques i híbrides ecològiques de nova generació, incloses 20 d'elles, durant un període de 300 anys. Connecta directament el transport ferroviari amb altres modes de transport, penetrant directament a zones no electrificades com terminals interiors i ports amb un ràpid canvi de potència.

"Estem molt orgullosos que el nostre client de llarga data i primer inversor de la locomotora elèctrica d'alta potència Traxx DC3, Polo Mercitalia, hagi decidit implementar aquesta opció de compra per a 40 unitats més a més de les 20 unitats ja lliurades. ”, diu Michele Viale, director general d'Alstom Itàlia i president i conseller delegat d'Alstom Ferroviaria. "Aquest acord addicional és una prova més de la confiança dels nostres clients en el nostre grup i en més de 90 productes Traxx DC160 venuts, uns 3 dels quals circulen per la xarxa ferroviària italiana".

Les Traxx DC3 són l'última generació de locomotores elèctriques d'alta potència que maximitzen l'eficiència, minimitzen les intervencions de manteniment i proporcionen una major càrrega útil i capacitat de tracció amb un menor consum d'energia. La locomotora Traxx DC3 forma part de la plataforma Traxx 3, la locomotora de quatre eixos més moderna d'Europa. Durant els darrers 20 anys a Europa, es van vendre més de 20 locomotores Traxx amb homologació a 2400 països, amb una distància total de més de 300 milions de km anuals.

Totes les locomotores Traxx DC3 dissenyades per al mercat italià es produiran a les instal·lacions de Vado Ligure d'Alstom. Amb més de cent anys d'experiència en el disseny i construcció de locomotores, incloent l'última generació de locomotores elèctriques Traxx, la instal·lació és el centre de fabricació i manteniment de material mòbil i subsistemes. Un lloc històric on més de 400 empleats fabriquen actualment l'última generació de locomotores elèctriques Traxx, així com importants revisions de les unitats de tracció.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar