Els centres de formació professional van aportar 8 milions de 1 milions a l'economia en 75 mesos

Els centres de formació professional aporten mil milions de milions de mesos a l'economia
Els centres de formació professional van aportar 8 milions de 1 milions a l'economia en 75 mesos

El ministre d'Educació Nacional, Mahmut Özer, va assenyalar que, en l'àmbit de la gestió del fons rotatiu de les institucions d'educació secundària professional i tècnica, van aconseguir un augment dels ingressos del 2021 per cent en comparació amb els primers vuit mesos del 243 i van assolir un nou rècord en generar 2022 milions de 1. milions d'ingressos en els vuit primers mesos del 75.

El ministre d'Educació Nacional, Mahmut Özer, va dir que els instituts de formació professional continuen donant bons resultats tant en termes humans com econòmics, gràcies als canvis legals realitzats i als passos realitzats cap a les habilitats pràctiques dels estudiants d'educació professional i tècnica. En aquest context, Özer ha afirmat que s'ha aconseguit un augment rècord en els vuit primers mesos del 2021, respecte al 2022, en els ingressos obtinguts de les produccions realitzades en l'àmbit dels fons rotatius de la formació professional.

Els ingressos en els primers vuit mesos van superar els 1 milions 75 milions

Subratllant que la prioritat en les transformacions de la formació professional és enfortir el cicle educatiu, productiu i laboral, el ministre Mahmut Özer va dir: “Un dels passos que vam fer en aquest sentit va ser augmentar la capacitat de producció dels instituts de formació professional en l'àmbit de fons rotatius. En conseqüència, mentre que els ingressos totals de les nostres institucions d'educació secundària professional i tècnica durant els vuit primers mesos del 2021 van ser de 312 milions 908 mil lires, aquests ingressos van assolir un nou rècord en superar els 2022 milions 243 milions de llires amb un augment del 1 per cent en el primer vuit mesos del 75.

Els ingressos més alts provenen d'Istanbul, Ankara i Gaziantep.

Afirmant que les tres primeres províncies que generen els ingressos més alts de la producció són Istanbul, Ankara i Gaziantep, respectivament, el ministre Özer va dir: "De les produccions realitzades per institucions d'educació professional i tècnica en vuit mesos, Istanbul són 117; Ankara, 105 i Gaziantep van obtenir més de 91 milions de lires d'ingressos. En el mateix període de l'any passat, Istanbul, de 41 anys; Ankara 31 i Esmirna van generar uns ingressos d'aproximadament 15 milions de lires". va fer la seva valoració.

Els ingressos més alts Gaziantep Martyr Kamil Beylerbeyi MTAL

ministre Ozer; En l'ordre de producció realitzat a partir de les escoles, l'escola secundària tècnica i professional d'Anatolia Gaziantep Şehit Kamil Beylerbeyi és la primera amb una producció de 25 milions de 255 mil lires, l'escola secundària d'Anatòlia tècnica i professional Hatay Dörtyol Recep Atakaş és la segona amb un producció de 22 milions 90 mil lliures, i Istanbul Büyükçekmece Kumburgaz Vocational and Technical Anatolian High School és el segon, va assenyalar que va ser el tercer amb una producció d'21 milió 383 mil lires.

Destacant que les tres primeres escoles amb els ingressos més alts durant els vuit primers mesos de 2022 van produir producció en els camps de "serveis d'alimentació i begudes, tecnologies de la informació, tecnologia elèctrica i electrònica, tecnologia del metall, tecnologia química, tecnologia de maquinària, mobles i disseny d'interiors". ", Özer va declarar que tenien 256 anys en serveis d'alimentació i begudes. Va afirmar que es van generar ingressos per import de 794 milions de TL, 207 milions 487 mil TL en mobles i disseny d'interiors, 126 milions 198 mil TL en serveis d'allotjament i viatges. , 87 milions 510 mil TL en tecnologia química i 68 milions 765 mil TL en tecnologies de la informació. El ministre Özer ha agraït a la Direcció General d'Ensenyament Professional i Tècnic, a tots els directors provincials, administradors escolars, professors i alumnes que han dut a terme amb èxit aquest procés.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar