Exercici impressionant a l'aeroport de Diyarbakir

Simulacre sobre incidents CBRN celebrats a l'aeroport de Diyarbakir
Es va fer un simulacre a l'aeroport de Diyarbakir sobre incidents CBRN

A l'aeroport de Diyarbakir, amb la col·laboració de l'AFAD, DHM, Policia, Servei d'Emergències 112, l'exercici de l'escenari, que no sembla una escena cinematogràfica, es va dur a terme amb èxit amb la coordinació conjunta de les mesures a prendre en CBRN ( Incidents químics, biològics, radiològics nuclears).

La persona, que té problemes psicològics per l'escenari de l'exercici, decideix fer realitat els seus somnis de segrestar i fer-se famós, que abans pensava però que no s'atrevia a complir, deixant-se influenciar per la pel·lícula "Cels vermells" que va veure. Va dir al seu germà petit: "Demà em veuràs a totes les notícies. El teu germà serà molt famós”, abraçant-lo amb força, sortint de casa i arribant a la terminal domèstica de l'aeroport de Diyarbakir, la persona que intenta passar al primer punt de trucada crida l'atenció de l'oficial responsable. La persona porta una ampolla de coca-cola d'1 litre a la mà i passa nerviosament pel primer punt d'atenció i, un cop finalitzat el procés de facturació, es dirigeix ​​cap al segon punt d'atenció.

Però es troba amb una situació que mai esperava i que no podia calcular. Els guàrdies de seguretat diuen que no poden treure líquid d'allà, i la persona que ho sent comença a entrar en pànic. La persona, que encara s'espanta més quan el policia es gira cap a ell, crida tota l'atenció sobre ell mentre comença a córrer. En veure que la gent que l'envoltava l'estava mirant, la persona va fugir tirant l'ampolla de coca a la mà a terra, i el personal de seguretat i seguretat de l'aeroport estatal va posar en pràctica els procediments de seguretat i va iniciar el simulacre amb la mala olor que va sorgir. . Mentre la persona va ser neutralitzada com a conseqüència de la intervenció de les forces de seguretat, els equips de l'AFAD de Diyarbakır van intervenir en el material perillós llançat contra les amenaces nuclears radiològiques químiques biològiques.

En l'exercici, 1 camió de descontaminació CBRN (químic biològic radiològic nuclear) afiliat a la direcció provincial de l'AFAD de Diyarbakır, 1 vehicle lleuger de recerca i rescat, 2 camions de bombers de l'aeroport, 1 vehicle de transport de personal, 1 ambulància, 38 de l'AFAD, 50 de l'aeroport estatal , Direcció Provincial de Seguretat de Diyarbakır Hi van participar vint agents de T.R., 20 de personal de seguretat privada, 30 de rescat aeri i extinció d'incendis i personal sanitari.

La situació va tornar a la normalitat després que s'augmentessin les mesures de seguretat i es fessin mesures i exàmens per comprovar si hi havia altres amenaces CBRN a l'aeroport, i l'amenaça es va eliminar. L'exercici, que va ser realitzat per 168 persones i que no semblava una escena de pel·lícula, va acabar amb èxit.

 

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar