IBB ISBAK contractarà 80 persones entre homes i dones

IBB ISBAK contractarà personal permanent masculin i femení
IBB ISBAK contractarà 80 persones entre homes i dones

El Municipi Metropolità d'Istanbul (IMM) ha publicat una nova oferta de treball a l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR) per contractar 80 treballadors permanents masculins i femenins. Es contractarà un total de 25 personal, 5 Tècnics, 25 Operadors de Call Center, 25 Caps de Projectes i 80 Tècnics, per ser assignats dins del cos d'ISBAK A.Ş, una de les empreses filials d'IMM.

Les sol·licituds de contractació de personal d'IBB ISBAK han començat avui i continuaran fins al final de la jornada laboral del 31 d'octubre de 2022. Els sol·licitants han de tenir les següents qualificacions professionals. No s'especifica cap requisit d'edat a l'anunci oficial, i els candidats de qualsevol grup d'edat poden sol·licitar aquesta publicació.

Les sol·licituds es faran en línia a "kariyer.ibb.istanbul", l'adreça d'Internet oficial d'IMM. Els candidats que es considerin aptes com a resultat de les sol·licituds seran convidats a una entrevista. La relació de documents que han de presentar els candidats convidats a l'entrevista es troba a continuació al contingut de l'anunci.

Bé, quins són els requisits de sol·licitud per a la contractació de personal permanent d'IBB ISBAK A.Ş? Com sol·licitar una feina? Aquí teniu els detalls;

publicació de lloc de treball

publicació de lloc de treball

publicació de lloc de treball

publicació de lloc de treball
publicació de lloc de treball

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar