Per què va morir l'actriu Başak Özel? Qui és Başak Özel, d'on és, quants anys té?

Quants anys té Basak Ozel? Qui és Basak Ozel?
Per què va morir l'actriu Başak Özel? Qui és Başak Özel, D'on és, Quants anys té?

L'actriu Başak Özel va morir als 51 anys. La Unió Oycular va anunciar l'amarga notícia amb una publicació al seu compte de Twitter: va morir el nostre company Başak Özel. Desitgem paciència a la seva família i a tots els seus seguidors. Ho sentim molt. Ho sento per la teva pèrdua.

Va morir Başak Özel (51 anys), que va començar la seva carrera artística amb els cursos de teatre que va fer al Centre d'Art d'Ankara. La Unió Oycular va anunciar l'amarga notícia al seu compte de Twitter: “El nostre company Başak Özel va morir. Desitgem paciència a la seva família i a tots els seus seguidors. Ho sentim molt. Ho sento per la teva pèrdua". Başak Özel havia aparegut prèviament davant el públic en produccions com 'Angels Island', 'Under Ihlarmurlar', 'Sinsiran: Forbidden Love', 'Kolpacino: Bomba', 'Desperate Housewives', 'Karadayı' i 'Anne'.

Qui és Başak Özel, d'on és, quants anys té?

Başak Özel (nascuda el 22 de març de 1971 - Data de la mort el 20 de setembre de 2022) és una actriu turca de teatre, cinema i sèries de televisió. Başak Özel, que va començar la seva carrera artística amb els cursos de teatre que va fer al Centre d'Art d'Ankara, més tard va desenvolupar la seva experiència d'actuació al Teatre d'Art d'Ankara i al Teatre de Cabaret Ali Hünal. Va treballar en grups de teatre infantil de diversos bancs, Ankara Public Theatre i Ankara Ekin Theatre. A part del teatre, també va aparèixer davant de la càmera i va participar en pel·lícules i sèries de televisió. L'artista, que és membre de Chasod, escriu poemes i històries, edita i veu.

Özel va morir als 20 anys a causa d'un atac de cor el 2022 de setembre de 51 a Istanbul. Va ser enterrat al cementiri de Feriköy.

Alguns dels jocs

  • Les cartes d'Ast Zoe
  • Pare, on eres el 12 de setembre
  • Gent boja divorciada
  • Cartes Perdudes
  • El que viu El que viu El que no viu
  • Desvergonyit
  • Zubuk

filmografia

  • 1993: Secció Real
  • 2000: Els Estats de Casa Nostra
  • 2002: Berivan
  • 2002: Els nens no senten
  • 2002: Botins rosats
  • 2003: Quadern de Batxillerat
  • 2003: Sang a terra
  • 2003: Un ocell que vola des del niu
  • 2004: Aliyah
  • 2004: Grans expectatives
  • 2004: El meu millor amic
  • 2004: Passos ràpids
  • 2004: La meva dona i la meva mare
  • 2004: Illa dels Àngels
  • 2004: espatlla a espatlla
  • 2004: Viatge als secrets
  • 2005: Policia lladre
  • 2005: Under the Lindens
  • 2005: I Inadim Inat
  • 2005: Vall dels Llops
  • 2006: Carrers posteriors
  • 2006: El Gran Aplec
  • 2007: Perla Negra
  • 2008: Love Burns
  • 2009: La felicitat familiar
  • 2009: La meva estimada família
  • 2010: Fabricat a Turquia
  • 2011: Kolpacino: La bomba
  • 2011: Era de les tulipes
  • 2011: Penediment del Penediment
  • 2012: Ferahfeza
  • 2012: Conquesta 1453
  • 2012: mestresses de casa desesperades
  • 2012: Earth Sky Love
  • 2014: Karadayi
  • 2014: Prohibit
  • 2016: mare

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar