La Setmana Europea de la Mobilitat es va celebrar al màxim a Konya

La Setmana Europea de la Mobilitat es va viure al màxim a Konya
La Setmana Europea de la Mobilitat es va celebrar al màxim a Konya

L'últim dia de la Setmana Europea de la Mobilitat, on se celebren molts esdeveniments, el municipi metropolità de Konya va organitzar un seminari i una cerimònia de lliurament de premis sobre "Caminada de conscienciació del dia sense cotxes", "Com em vaig fer jove pedalant" amb la participació d'estudiants. L'alcalde del municipi metropolità de Konya, Uğur İbrahim Altay, va declarar que van intentar cridar l'atenció sobre l'esport i la vida saludable durant tota la setmana i va agrair a tots els residents de Konya que van participar en els esdeveniments.

L'alcalde del municipi metropolità de Konya, Uğur İbrahim Altay, va declarar que han facilitat la vida dels ciclistes amb el carril bici de 580 quilòmetres que han construït a tot Konya, així com moltes altres pràctiques exemplars com ara parcs de bicicletes i tramvies per a bicicletes.

En assenyalar que la Setmana Europea de la Mobilitat es va celebrar entre el 16 i el 22 de setembre d'enguany amb el lema "Continuar diversificant", l'alcalde Altay va dir: "La nostra ciutat va tenir una setmana molt activa amb les activitats que vam organitzar en el marc de la setmana celebrada a Konya amb més de 2 ciutats a Europa. Des del primer dia fins a l'últim dia hem realitzat nombrosos programes per cridar l'atenció sobre l'esport i la vida saludable. M'agradaria expressar el meu agraïment a tots els que han contribuït a aquestes organitzacions, i m'agradaria donar les gràcies a tots els meus ciutadans de Konya per la seva participació". Ell va dir.

ELS RANKINGS QUE S'HA CLASIFICAT AL CONCURS DE FOTOGRAFIA “BICYCLE CITY KONYA” REBEN ELS SEUS PREMIS

En el marc de les activitats del darrer dia de la Setmana Europea de la Mobilitat, Prof. al Centre Cultural Mevlana del Municipi Metropolità. Dr. Bedrettin Mercimek va organitzar un seminari sobre "Com em vaig fer més jove fent bicicleta". Al final del seminari, en què els alumnes van mostrar un gran interès, es van lliurar els premis als guanyadors del concurs de fotografia "Bicycle City Konya" organitzat pel Municipi Metropolità de Konya.

Després, els estudiants van participar a la "Caminada de conscienciació del Dia sense cotxes" al carrer Aslanlıkışla per cridar l'atenció sobre una vida activa i saludable.

BICICLETA TRAMVIA FUNCIONAT GRATUÏT

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, els ciclistes també es van beneficiar de la bicicleta-tramvia gratuïta durant tota la setmana. A més, el Municipi Metropolità va repartir milers d'armilles reflectants entre els ciutadans que utilitzen els carrils bici cada dia durant la setmana.

Dins l'àmbit de la setmana, a l'acte "Els alumnes de Primària passegen amb el tramvia amb bicicleta", els alumnes petits es van trobar amb el tramvia bicicleta. Els alumnes, que van fer un breu viatge amb el tramvia bicicletes, van anar després en bicicletes en companyia dels supervisors per cridar l'atenció sobre una vida saludable.

CARPA DE REPARACIÓ DE BICICLETES GRATUÏTA DISPONIBLE EN DIFERENTS PUNTS DE LA CIUTAT

Les tendes gratuïtes de reparació de bicicletes instal·lades pel municipi metropolità de Konya durant la setmana també van oferir servei als usuaris de bicicletes. Ha agraït al Municipi Metropolità, especialment als infants i joves, que han fet reparar les seves bicicletes a les carpes que donen servei a diversos punts de la ciutat entre les 10.00 i les 19.00 hores.

HISTÒRIA PEDALEJADA DE CONDUCTORS DE BICICLETES

El municipi metropolità de Konya va organitzar un recorregut en bicicleta des del centre de la ciutat fins a Çatalhöyük amb el tema "Estem al trànsit" per tal de conscienciar sobre l'ús de la bicicleta. A l'esdeveniment d'equitació al qual van assistir els amants de la bicicleta de les associacions i comunitats ciclistes que operen en el camp de la bicicleta a Konya, els participants van gaudir tant de la bicicleta com de conèixer de prop l'antiga ciutat de 10 mil anys.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar