MG ofereix suport d'intercanvi de 25 mil TL al setembre

MG ofereix suport d'intercanvi de mil TL al setembre
MG ofereix suport d'intercanvi de 25 mil TL al setembre

MG; Els models de luxe E-HS PHEV, ZS, E-HS PHEV, ZS 1.0T ofereixen oportunitats a aquells que volen tenir un vehicle nou amb crèdit a baix interès o suport d'intercanvi per al setembre.

El model E-HS PHEV de MG amb motors duals gasolina i elèctric, que es pot utilitzar tant des de la xarxa elèctrica com amb una bateria que es pot carregar mentre es condueix, ofereix la possibilitat d'utilitzar diàriament a la ciutat sense malgastar gas, per 400 mil TL, amb un venciment a 12 mesos i un tipus d'interès del 0,99% està esperant als seus compradors amb l'oportunitat.

Per al model ZS de gasolina amb una bicicleta elèctrica plegable al maleter, s'ofereix un préstec a interès zero de 200 mesos per 12 mil TL o un suport d'intercanvi de 25 mil TL.

A diferència d'altres tipus híbrids, MG ofereix una autonomia de 52 km sense malgastar combustible amb els seus motors duals de gasolina i elèctric, amb la seva bateria que es pot carregar mentre es condueix si es vol, i que destaca per les seves avantatjoses dimensions i alt equipament respecte al seu competidors del segment SUV C. En el model HS PHEV, ofereix una oportunitat de préstec amb un venciment de 400 mesos i una taxa d'interès del 12 per cent per 0,99 mil TL.

Per al model ZS 1.0T Luxury amb una bicicleta elèctrica plegable al maleter, un préstec a 200 mesos sense interès per 12 mil TL o un suport de canvi de 25 mil TL continua durant tot el setembre.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar