La reclamació de creuers d'Esmirna creix

Reclamacions del creuer d'Esmirna
La reclamació de creuers d'Esmirna creix

La fira Seatrade Cruise Med 2022, a la qual va assistir l'alcalde del municipi metropolità d'Esmirna Tunç Soyer a Màlaga, Espanya, i que va reunir les parts interessades dels creuers, va reforçar la reivindicació turística d'Esmirna.

L'alcalde del municipi metropolità d'Esmirna, Tunç Soyer, continua treballant per millorar el turisme d'Esmirna. El president Tunç Soyer, que va fer tornar els creuers a la ciutat després d'un parèntesi de 6 anys, va dir que bona part de la fira Seatrade Cruise Med 14, que va reunir els principals actors del turisme de creuers del Mediterrani i els mars veïns, a Espanya el passat 15. -2022 de setembre. kazanva tornar amb mi.

Governació d'Esmirna, municipi metropolità d'Izmir, Cambra de Comerç d'Esmirna, Cambra d'enviament d'Izmir i İzmir Fuar A.Ş. La delegació formada en cooperació amb (İZFAŞ) va fer contactes d'alt nivell a la fira. En reunions amb organitzacions del sector com ara “Clia”, l'associació comercial de creuers més gran del món, de la qual són membres les companyies de creuers més prestigioses, i “Medcruise”, que opera a 22 països i 145 ports de creuers de tres continents diferents, es va va decidir acollir els grans esdeveniments organitzats per les organitzacions. També s'ha iniciat el procediment d'adhesió a Medcruise d'Esmirna.

La delegació anirà a cinc ciutats des d'Esmirna

Dins de l'àmbit de la fira, la delegació d'Esmirna va tenir contactes d'alt nivell, especialment Pierfrancesco Vago, president de l'Associació Internacional de Cruise Lines (CLIA) i president de MSC Crociere, Gianni Onorato, CEO de MSC Crociere, i Chris Theophilides, CEO de Celestial. Es van celebrar reunions amb 14 empreses i representants de 4 institucions diferents. Com a resultat, es va arribar a un consens per dur a terme les obres necessàries perquè més creuers arribessin a Esmirna, d'una banda, i dins de les companyies de creuers, d'altra banda. A més, està previst que les delegacions d'Esmirna es desplacin a Mònaco, Ginebra, Gènova, South Hampton i Hamburg, on es concentren les seus de les companyies de creuers, per tal de fer el seguiment d'aquests processos. També té com a objectiu organitzar viatges de promoció d'Esmirna a les empreses de creuers i al sector.

Qui estava a la delegació d'Esmirna?

A la delegació d'Esmirna, l'alcalde Tunç Soyer i els membres del Consell de la Municipalitat Metropolitana d'Izmir Nazan Dönmez i Erol Çomak, el membre de la Junta de la Cambra de Comerç d'Izmir Ahmet Oğuz Özkardeş, el president de la sucursal d'Izmir de la Cambra d'Enviaments d'IMEAK Yusuf Öztürk, el consultor de la Cambra de Comerç d'Izmir Mine, el consultor de Günezmir Kayi Assessor del president del municipi metropolità Onur Eryüce, coordinador de fires d'İZFAŞ Batuhan Alpaydın, Direcció d'esdeveniments internacionals i turisme de la Cambra de Comerç d'İzmir, responsable d'esdeveniments locals, planificació de fires i operacions Ekin Sıla Özsümer.

El 2023 arribaran 31 vaixells

Com a resultat dels intensos esforços de l'alcalde del municipi metropolità d'Esmirna, Tunç Soyer, un total de 16 vaixells de creuer i més de 21 mil passatgers van arribar a Esmirna aquest any. El dijous 15 de setembre, l'empresa MSC va fondejar al port d'Alsancak després d'una llarga pausa. Fins a finals d'any, les rutes de 15 vaixells més passaran per Esmirna. A més, hi ha 2023 viatges que segur arribaran al port d'Alsancak per al 31.

Com a resultat de les obres realitzades conjuntament pel municipi metropolità d'Esmirna amb els agents turístics de la ciutat, el port d'Esmirna té un nou aspecte. kazanera. Es va renovar l'Oficina d'Informació Turística del port i es van crear itineraris especials per a caminar. El personal expert de l'Oficina de Turisme facilita informació amb mapes quan atraquen els vaixells. S'ofereix servei de wifi gratuït al port per a l'ús dels hostes. A més, amb els equips de la Policia de Turisme, s'han incrementat les oportunitats de viatge segur dels turistes a la ciutat.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar