Últim minut: Terratrèmol de 4,9 graus a Erzurum

Terratrèmol d'última hora a Erzurum
Terratrèmol d'última hora de 4,9 de magnitud a Erzurum

Els terratrèmols d'última hora es produeixen al nostre país, que es troba en la direcció de les falles actives. Segons les últimes dades de la llista de terratrèmols publicades per l'Observatori Kandilli de la Universitat Boğaziçi i la Presidència de Gestió de Desastres i Emergències (AFAD), es va produir un terratrèmol amb una magnitud de 4.9 a Erzurum Çat. Els tremolors també es van sentir a Bingöl i les províncies circumdants. Després del terratrèmol, els de la zona propera a l'epicentre van entrar en pànic.

Tots els detalls sobre el terratrèmol d'Erzurum són els següents;

Dades de l'Observatori Kandilli

Terratrèmol a Erzurum

Dades de l'AFAD

Terratrèmol a Erzurum

Localització del terratrèmol

Terratrèmol a Erzurum
Terratrèmol a Erzurum

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar