Campionat de Turquia de monopatí a Esenyurt

3 atletes amb llicència van competir a la 70a etapa del Campionat de Turquia de Disciplina de Skateboard Street, organitzat per la Federació Turca d'Skateboarding i organitzat pel municipi d'Esenyurt.

L'organització que va tenir lloc al parc de monopatí del Parc dels Màrtirs, el secretari general de la Federació de monopatí turca Muhsin Mete, membre de la Junta de la Federació de monopatí turca Kürşat Onbaşlı, els tinents d'alcalde del municipi d'Esenyurt Veysel Bal, Selçuk Günerhan, Hayrettin Babahan, Van assistir Günnur Yıldırım, Cemal Güneysu, el president del districte de CHP Esenyurt, Hüseyin Ergin. , membres del consell i directors d'unitats.

Després de les curses, en què van competir un total de 9 atletes amb llicència, 20 dones i 50 homes, de 70 ciutats diferents, a saber Ankara, Karaman, Kayseri, Konya, İzmir, Denizli, Kocaeli, Çankırı i Istanbul, 8 atletes es van classificar per participar. a les curses finals.

"Hi van participar atletes d'arreu de Turquia"

Tuncay Koçal, entrenador de la Selecció Nacional d'Skateboarding, va dir que els atletes que hagin obtingut un títol a les curses tindran dret a entrar a la Selecció Nacional, "Organitzarem colònies de les Seleccions Nacionals just després de les etapes i tindran l'oportunitat de ser inclosos al nostre París 2024. Procés dels Jocs Olímpics, en el qual estem amb la Selecció". va fer una declaració.

Es va indicar que els atletes que es van classificar al final de la competició seran premiats per l'Ajuntament d'Esenyurt.