Eina d'inspecció de línies TESMEC que s'utilitzarà per a la inspecció de línies de ferrocarril TCDD

El vehicle d'inspecció de línies TESMEC s'utilitzarà per a la inspecció de les línies ferroviàries TCDD
Eina d'inspecció de línies TESMEC que s'utilitzarà per a la inspecció de línies de ferrocarril TCDD

La República de Turquia State Railways (TCDD) va signar un contracte amb TESMEC per al subministrament d'una eina de diagnòstic molt innovadora integrada amb dispositius de mesura per a la inspecció de la xarxa ferroviària. Aquest contracte inclou el disseny i la construcció tant de l'eina de diagnòstic com dels sistemes de diagnòstic a bord, així com la formació d'operadors locals i la inspecció de sistemes de diagnòstic.

OCPD002 Eina de diagnòstic ferroviari

Tesmec dissenya i fabrica eines de diagnòstic amb sistemes de diagnòstic integrats per a la plataforma de diagnòstic i gestió de dades no tripulada. El model d'eines de diagnòstic OCPD002 està dissenyat segons l'última norma europea EN14033 i està equipat amb sistemes de mesura de diagnòstic utilitzats per al diagnòstic i manteniment a la Xarxa Ferroviària Nacional. Consta d'un bastidor principal, bogies i una superestructura personalitzada segons les necessitats del client (cabines, zona de diagnòstic, sala de reunions, zona de cuina).

Aquesta presentació de diapositives requereix JavaScript.

El vehicle està equipat amb els següents dispositius de diagnòstic: Sistema de geometria de via redundant (perfil i desgast del carril) – Geometria i desgast de la catenària redundant – Sistema de diagnòstic de claus

Especificacions Tècniques

  • Ample de via: 1.435 mm
  • Longitud màxima (entre para-xocs): 21.840 mm
  • Amplada màxima: 3.057 mm
  • Alçada màxima sobre el nivell del rail: 4.265 mm
  • Potència total del motor: 515 kW @ 1800 rpm
  • Radi de corba mínim a la via: 150 m
  • Mode autopropulsat de velocitat màxima: 140 km/h
  • Velocitat màxima en comboi: 140 km/h
  • Pes de càrrega completa: 69,5 tones

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar