L'equip nacional de futbol amputat es converteix en campió del món

La Selecció Nacional de Futbol Amputat es va convertir en campiona del món en vèncer a Angola per 2022-4 en el partit final de la Copa del Món de 1 celebrada a Istanbul.

Angola va començar amb més eficàcia el partit final, que va ser vist per aproximadament 15 mil aficionats al futbol des de la grada. Tanmateix, la Selecció d'Amputats, que va establir l'equilibri en poc temps, es va avançar 19-1 amb el gol d'Ömer Güleryüz al minut 0.

Angola va agafar l'empat amb el gol de falta de Heno Adao al minut 24 i el descans va quedar empatat 1-1.

Començant bé la segona part, Turquia va guanyar un penal. Rahmi Özcan, que ha agafat la pilota al minut 31, ha tornat a avançar la Selecció. Amb el gol de Rahmi al minut 43, la diferència era 2n. El gol de Serkan Dereli al minut 49 de partit va determinar el marcador i el campió del món.