Treballs de construcció del telefèric Amasya Ferhat Hill

Treballs de construcció del telefèric Amasya Ferhat Hill
Treballs de construcció del telefèric Amasya Ferhat Hill

Instal·lació del telefèric de Ferhat Tepesi i pla de desenvolupament i gestió de l'àrea recreativa de Ferhat Tepesi i l'aparcament, instal·lacions comercials diàries i generadores d'ingressos ubicades a la zona de la subestació del telefèric i la construcció de totes les instal·lacions durant 29 anys, inclòs el període de construcció, serà llogat.

Del Municipi de TR Amasya: El contracte entre el Ministeri d'Agricultura i Silvicultura, la Direcció General de Silvicultura, la Direcció Regional d'Amasya, la Direcció de Gestió Forestal d'Amasya i el Municipi d'Amasya de data 18/01/2021 (Contracte d'Arrendament del Dret d'Explotació de Ferhat Tepesi Àrea d'esbarjo de tipus B). En els apartats 444, 445, 446, 447, 473, 474, instal·lacions generadores d'ingressos d'acord amb el Reglament d'àrees recreatives de tipus B i el compromís definitiu de llicència amb número d'expedient 2020-5-152-070-00067 del Ministeri d'Agricultura i Silvicultura Departament de Permisos i Servituds En l'àmbit de l'àmbit del contracte, la construcció de l'aparcament, instal·lacions diàries i generadores d'ingressos a la zona de la Subestació del Telefèric i Instal·lació del Telefèric a construir. en una superfície de 8594,24 m2 (lot 222, parcel·la 2-3-4, parcel·la núm. 1009, 1-2-3-4-7) (29 anys inclòs el període d'obra) i cedint totes les instal·lacions construïdes a el final d'aquest període al municipi d'Amasya.

D'acord amb l'article 2886/A de la Llei estatal de licitació núm. 35, la licitació es realitzarà amb la modalitat de licitació tancada, i a continuació es detalla la licitació:

1- Administració

a) Adreça: 55 Ev Mahallesi Mehmet Varinli Caddesi No 99. 05200 Merkez/Amasya
b) Telèfons i fax: 0(358) 218 ​​​​80 00 / 0(358) 218 ​​​​32 86

2- L'obra objecte de la licitació:

Qualitat, tipus i quantitat: Construcció d'1 Telefèric i Equipaments Socials i Explotació durant 29 anys

3- Licitació:

a) Lloc: MUNICIPI DE TR AMASYA - 55 Evler Mahallesi Mehmet Varinli Caddesi No 99. 05200 Merkez/Amasya (Sala d'actes 2a planta)
b) Data i hora: dijous, 27/10/2022 a les 10:15
c) Sol·licitud: Els expedients de licitació es lliuraran al Servei de Licitació de la 2886a Planta fins a les 35:27 hores del dijous 10/2022/09, per presentar-los a l'administració, sempre que s'ajusti al que disposa l'article 00 de la Llei estatal de licitacions núm. 3. es compleixen. No s'admetran sol·licituds realitzades després de la data i hora especificades. No s'acceptaran sol·licituds fetes per correu, missatgeria, telègraf o internet.

Els anuncis de licitació que hem publicat al nostre lloc només tenen finalitats informatives i no substitueixen el document original. El document original és vàlid en les diferències entre els documents publicats i els documents de licitació originals. Els nostres recursos són Butlletí oficial, diaris diaris, web Pàgines d’institucions i organitzacions públiques.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar