EGO celebra el seu 80è aniversari amb diversos esdeveniments

Celebrant el è aniversari de la Junta EGO amb diferents actes
EGO celebra el seu 80è aniversari amb diversos esdeveniments

Celebrant el 80è aniversari de la seva creació, la Direcció General de l'EGO del municipi metropolità d'Ankara va reunir 1 plançons de pi negre i cedre a la Direcció de la Subdivisió d'Operacions d'Autobusos de la 500a Regió d'EGO i al taller de manteniment de reparacions al districte de Karaoğlan del districte de Gölbaşı.

La Direcció General de l'EGO del municipi metropolità d'Ankara va començar a celebrar el seu 80è aniversari amb diverses activitats. Dins l'àmbit de les activitats; El “1. Durant la creació de l'"Àrea d'Aforestació de l'Any", es van plantar 80 plançons de làrix i cedre a la zona.

“SOM FELIÇOS DE PLANTAR LLAVORS PER A UN ANKARA VERD”

El director general d'EGO, Nihat Alkaş, els directors generals adjunts i els caps de departaments van assistir a la cerimònia de plantació de plançons, i el personal d'EGO i les seves famílies van mostrar un gran interès.

Afirmant que les zones verdes de la ciutat són una de les inversions més importants per a la gestió d'aquesta ciutat, el director general Nihat Alkaş va dir:

“La necessitat dels espais verds a la vida urbana és una realitat indispensable. Les zones verdes ofereixen condicions ambientals més còmodes i saludables a les persones amb la contribució i les oportunitats que proporcionen a l'ecosistema urbà i a les activitats urbanes quotidianes. Sobretot, els arbres són la part més important de la infraestructura de la ciutat per a una vida urbana sostenible. De fet, contribuïm a la infraestructura de la nostra ciutat amb un acte de forestació per commemorar el 80è aniversari. Creiem que aquesta zona verda, que portarà el nom de la nostra organització molt arrelada, donarà vida a la nostra ciutat, i avui estem contents de plantar planters per a una Ankara verda. Pintarem de verd Ankara d'acord amb l'enfocament de gestió del nostre president, el Sr. Mansur Yavaş, repetint l'acte que hem celebrat avui aquí durant els anys següents".

EL PLANTUL ES REUN AMB EL TERRA

Els plançons aportats pel Departament de Protecció i Control Ambiental d'ABB, el Departament de Serveis Rurals i la Direcció General d'ANFA són els “1. Es va reunir amb el sòl a l'Àrea de Forestació de l'Any.

Ayten Gök, cap del Departament de Millora del Servei i Desenvolupament Institucional de l'EGO, que va participar en l'esdeveniment, va dir: "Estem experimentant l'alegria de plantar un plançó juntament amb el nostre personal en record del 80è aniversari de la nostra Direcció General, sota un EGO comú. denominador”. El cap del Moviment de la 1a Regió de l'EGO, Mehmet Can Özbay, va dir: "Estem orgullosos de celebrar el 80è aniversari del nostre establiment. Aquí, vam dur a terme treballs de forestació per a una Ankara més verda. Ens agradaria donar les gràcies als nostres directius i companys", mentre que un altre personal d'EGO, İnan Balcı, que va participar en l'esdeveniment amb el seu fill, va expressar els seus pensaments dient: "Estic content si jo i la meva família també hem contribuït a una Ankara verda". .

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar