Commemoram l'amant del ferrocarril Atatürk amb respecte i gratitud en el 84è aniversari de la seva mort

Commemoram amb respecte i gratitud l'aniversari de la mort d'Atatürk, l'amant del ferrocarril
Commemoram l'amant del ferrocarril Atatürk amb respecte i gratitud en el 84è aniversari de la seva mort

Commemoram el comandant en cap de la nostra Lluita per la Independència, el fundador de la nostra República i un amant del ferrocarril, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, amb pietat, gratitud i gratitud en el 84è aniversari de la seva mort.

El ferrocarril, que Gazi Mustafa Kemal Atatürk va anomenar "el camí de la prosperitat i l'esperança", és un dels elements més importants de la història de la civilització. Amb aquest lema, la jove República de Turquia va seguir una política ferroviària nacional i independent. En poc temps, com quinze anys després de l'establiment de la República, Anatòlia es va construir amb xarxes de ferro de nord a sud i d'oest a est, i es van nacionalitzar els ferrocarrils operats per estrangers.

Els ferrocarrils, que van ser descuidats i deixats a la seva sort els anys següents, es van convertir en una política d'estat a partir del 2003, i es van construir vies de ferrocarril d'Alta Velocitat i Velocitat, es van implementar projectes un a un per renovar les línies convencionals i fer-les. electrificat i senyalitzat. D'aquesta manera, s'han creat marques molt importants com Marmaray i BTK Railway Line no només per al nostre país sinó també per a la logística mundial.

Avui, com en els primers anys de la nostra República, el ferrocarril segueix aportant prosperitat i esperança, amb línies de ferrocarril d'alta i alta velocitat que s'estan ampliant amb la mobilització ferroviària.

Amb tots aquests sentiments, en el 84è aniversari de la seva mort, desitgem la misericòrdia de Déu a Gazi Mustafa Kemal Atatürk i a tots els herois de la nostra lluita per la independència, i recordem amb gratitud als nostres màrtirs i veterans.

Ufuk Yalcin

Director General de TCDD Transportation

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar