Suspensió de l'educació a Düzce, Bolu, Sakarya i Zonguldak després del terratrèmol de Düzce

Després del terratrèmol de Duzce, l'educació es va suspendre a Duzce, Bolu, Sakarya i Zonguldak
Suspensió de l'educació a Düzce, Bolu, Sakarya i Zonguldak després del terratrèmol de Düzce

Després del terratrèmol de 5.9 graus de magnitud que es va produir a Düzce al matí, continuen les rèpliques. L'educació es va suspendre durant un dia a quatre ciutats.

Després del terratrèmol de 04.08 de magnitud que es va produir a les 5.9 del matí, l'entrenament es va interrompre durant un dia a Düzce, Bolu, Sakarya i Zonguldak.

El governador de Duzce, Cevdet Atay, va fer una declaració al seu compte de xarxes socials: "A causa del terratrèmol, l'educació es va suspendre durant un dia a totes les institucions educatives de la nostra província amb finalitats preventives. També es considerarà en situació d'excedència administrativa el personal públic discapacitat i embarassada que treballi en el sector públic. Felicitats a tots nosaltres." va utilitzar les seves declaracions.

El governador de Sakarya Çetin Oktay Kaldirim va anunciar que a causa del terratrèmol que es va produir a Düzce Gölyaka, l'educació es va suspendre durant un dia a la ciutat. En un comunicat al seu compte de xarxes socials, Kaldirim va dir:

“Estimats conciutadans, a causa del terratrèmol que es va produir a Düzce i que es va sentir a la nostra ciutat, l'educació es va suspendre durant 23 dia el 2022 de novembre de 1 a totes les institucions educatives de la nostra ciutat per motius de precaució. Recupereu-vos aviat a tots els meus compatriotes".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar