El Ministeri de Comerç contractarà 2500 personal contractat

Ministeri de Comerç
Ministeri de Comerç

El Ministeri de Comerç contractarà 2500 personal contractat. Ser contractat d'acord amb els "Principis de contractació laboral" determinats per la clàusula (B) de l'article 657 de la Llei del funcionariat núm. molts com el nombre de llocs que s'indiquen a continuació en concepte d'assignació vacant;

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

1. Oficial d'inspecció contractat amb examen oral,
2. Agent duaner contractat amb examen pràctic (competència física) i oral,
3. El personal contractat de l'oficina es contractarà en funció de la puntuació de KPSS.

Ministeri de Comerç per a la contractació de personal contractat

INFORMACIÓ DE L'APLICACIÓ

Les sol·licituds es rebran digitalment entre el 21.11.2022/30.11.2022/17 i el 00/XNUMX/XNUMX fins a les XNUMX:XNUMX hores de la data límit de presentació de sol·licituds. Els candidats que vulguin sol·licitar l'examen ho faran a través de Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). No s'admetran sol·licituds fetes per correu o per altres mitjans.

No s'avaluaran les sol·licituds dels candidats que no compleixin cap de les condicions exigides.

Els resultats de la sol·licitud, les pràctiques i els exàmens de competència física, així com la data, l'hora i el lloc de l'examen oral s'anunciaran a la secció d'anuncis del lloc web de trade.gov.tr. A més, els candidats podran veure tota la informació sobre els seus exàmens més endavant a través de Career Gate.

CONDICIONS PER A LA PARTICIPACIÓ A L'EXAMEN

a) Complir les condicions generals especificades a l'article 657 de la Llei del funcionariat núm. 48,

b) No haver complert els trenta-cinc anys a partir del primer dia de gener de l'any en què es celebra la prova d'accés (hi poden presentar-se els nascuts a partir de l'01.01.1987),

c) Dret, relacions internacionals, ciències polítiques i relacions internacionals, economia, economia, administració pública, ciència política i administració pública, administració d'empreses, finances, econometria, economia del treball i relacions industrials, estadística, internacional Llicenciar-se en els departaments de comerç i logística, comerç i gestió internacional, comerç i finances internacionals, finances i banca, negocis duaners, comptabilitat i gestió financera o dels departaments esmentats d'instituts d'educació superior a l'estranger l'equivalència/equivalència ha estat aprovada pel Consell d'Educació Superior, si graduats dels departaments que es consideren equivalents/equivalents als departaments en qüestió, hauran d'escanejar els documents d'equivalència/equivalència aprovats per YÖK en format jpeg i afegir-los al sistema de sol·licitud.),

d) Obtenir una puntuació igual o superior a 2022 (setanta) del tipus de puntuació KPSS P3 a l'examen de selecció de personal públic celebrat per OSYM l'any 70,

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar