El Ministeri de Defensa Nacional contractarà 1115 treballadors

Departament de Defensa Nacional
El Ministeri de Defensa Nacional contractarà 1115 treballadors

Es contractaran 1.115 (mil cent quinze) treballadors en situació d'atur per ser contractats al Ministeri de Defensa Nacional. Les sol·licituds van començar al lloc web d'İŞKUR a partir del 21 de novembre de 2022.

Per obtenir informació detallada Feu CLIC

CONDICIONS GENERALS
1. Ser ciutadà de la República de Turquia.

2. Haver complert els 18 anys i no haver complert els 36 anys.

Encara que sigui indultat, delictes contra la seguretat de l'Estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, delictes contra la defensa nacional, delictes contra els secrets de l'Estat i espionatge, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental. , abús de confiança, fallida fraudulenta, No ser condemnat per manipulació d'ofertes, manipulació, blanqueig de valors de la propietat derivat de delictes o contraban.

4. No ser membre, afiliació, afiliació o vinculació amb les estructures, formacions o grups que el Consell de Seguretat Nacional determini per actuar contra la seguretat nacional de l'Estat, ni amb organitzacions terroristes.

5. No estar en acció amb organitzacions terroristes, no ajudar a aquestes organitzacions, no utilitzar els recursos i recursos públics per donar suport a aquestes organitzacions, no fer la propaganda d'aquestes organitzacions.

6. No ser privat de l'exercici dels drets públics.

7. No estar vinculat al servei militar (haver fet, suspès o exempt).

8. No estar percebut la pensió de jubilació, vellesa o invalidesa de cap entitat de seguretat social.

9. Llicenciar-se en els departaments especificats a les demandes laborals a partir del termini de presentació de sol·licituds, o disposar del títol de grau professional/de màster especificat en la convocatòria a partir del termini de presentació de sol·licituds, i reunir les altres condicions especials especificades (Els que tenen dret a un títol de grau professional o certificat de domini, però el certificat dels quals no s'hagi expedit en el termini de presentació de sol·licituds, també ho són. No obstant això, els candidats hauran de presentar un document que acrediti aquesta situació al control documental).

10. Disposar d'un document que consti l'estatus de prioritat especificat en el primer paràgraf de l'article 5 de l'esmentat Reglament, entre els candidats que tinguin dret de prioritat en l'enviament a treballar.

11. Entre els que tinguin dret de prioritat, els que no responguin a la convocatòria que han sol·licitat excepte causa de força major, no assisteixen a l'examen, deneguen el lloc de treball o són col·locats en un lloc de treball amb caràcter fix en la ciutadania. sector, encara que siguin convidats pel Ministeri de Defensa Nacional, seran eliminats.

12. No s'admetran les sol·licituds dels que hagin estat cessats de les seves funcions o professió d'acord amb la legislació disciplinària corresponent de les institucions i organismes públics.

13. Cada candidat pot sol·licitar un anunci (un lloc de treball i una professió) especificat a la llista publicada a İŞKUR. No s'admetran les sol·licituds dels que sol·licitin més d'un lloc de treball i els que ho sol·licitin de treballadors que treballin en un lloc de treball els salaris dels quals siguin abonats amb càrrec al pressupost general del Ministeri de Defensa Nacional.

14. Per a poder realitzar la inserció laboral, es requerirà un informe de salut dels candidats, en el qual consti que la recerca de l'arxiu i/o la investigació de seguretat resulten positius i que no hi ha perjudici a la salut en l'exercici de la professió. al qual s'aplicaven.

ALTRES Assumptes
1. Es realitzarà un examen oral/pràctic per als llocs de treball oberts. Els candidats seran acceptats a raó de 4 vegades la quantitat de mà d'obra oberta a l'examen. Per tal de determinar els candidats que poden presentar-se a l'examen, es farà un sorteig d'acord amb el Reglament corresponent. Per aquest motiu, el director determinarà 4 vegades la quantitat de mà d'obra vacant i 4 vegades el mètode de loteria dels candidats de reserva. Entre els candidats que tinguin prioritat en l'enviament a la feina, es determinarà per sorteig 4 vegades la plantilla vacant, 4 vegades el candidat de reserva.

2. El sorteig es farà a la Direcció del Centre de Formació del Ministeri de Defensa Nacional (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA) el dijous 08 de desembre de 2022 a les 10:30 en presència d'un notari públic. . La llista d'aspirants que tenen dret a presentar-se a l'examen oral/pràctic determinat com a resultat del sorteig es publicarà al web oficial del Ministeri de Defensa Nacional. Aquesta publicació té la forma d'una notificació i no es farà cap notificació per separat als candidats.

3. Sobre si els aspirants que tenen dret a presentar-se a l'examen d'acord amb el resultat del sorteig compleixen les condicions assenyalades a la convocatòria; nivell educatiu, experiència, situació de prioritat, document professional, etc. es revisaran els documents. A aquest efecte, es comprovarà la documentació dels candidats que tinguin dret a presentar-se a l'examen. Les dates i llocs de control de documents s'anunciaran al web oficial del Ministeri de Defensa Nacional. En el control documental participaran tots els candidats fixos i suplents. Els candidats portaran els originals i fotocòpies dels documents quan vinguin al control documental.

4. Com a conseqüència del control documental, el candidat seleccionat com a principal candidat al sorteig, la sol·licitud del qual no s'admet per falta de documents o documents incorrectes, serà admès a l'examen oral/pràctic, començant pel candidat substitut. que és seleccionat com a substitut al sorteig i disposa de document complet.

5. Les sol·licituds dels candidats que es constatin que no compleixen les condicions de la demanda seran donades per baixa per l'administració.

6. Després del control i lliurament de la documentació, la data, l'hora i el lloc de l'examen i la relació dels candidats que tenen dret a presentar-s'hi es donaran a conèixer a la pàgina web oficial del Ministeri de Defensa Nacional. Aquest anunci té caràcter de notificació i no es farà cap notificació separada a l'adreça dels candidats per correu.

7. L'examen oral/pràctic es realitzarà per avaluar els coneixements i habilitats professionals dels candidats relacionats amb la professió a la qual sol·liciten, i les seves competències en les funcions que estaran obligats a exercir.

8. En l'examen oral, tots els candidats seran avaluats amb més de 100 (cent) punts complets i els candidats que tinguin una puntuació inferior a 70 (setanta) punts seran considerats no aprovats. A partir d'aquesta puntuació es determinarà la puntuació d'èxit i l'ordre d'èxit dels candidats. Com a resultat de l'examen oral, a partir del candidat amb una puntuació alta (que ha obtingut una puntuació de 70 o més) que hagi superat l'examen, es determinarà el nombre principal i el mateix nombre de candidats substituts en funció de la plantilla vacant especificada. en l'anunci corresponent. El resultat de l'examen es publicarà a la pàgina web oficial del Ministeri de Defensa Nacional. No es farà cap altra notificació als candidats per a la notificació del resultat de l'examen.

9. Ser contractats en substitució d'aquells que tinguin dret a una inserció laboral però que no comencin a treballar dins del termini assenyalat/que renuncien al seu dret d'inserció laboral, aquells als quals s'hagi extingit el contracte de treball per qualsevol causa durant el període de prova, i aquells que posteriorment es determini que no compleixen els requisits de sol·licitud, per ordre d'èxit de la llista de reserva en funció de la inserció laboral de quadre/plaça.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar