El ministre Varank va presentar l'ordinador de missió de l'avió de combat nacional

El ministre Varank va presentar l'ordinador de missió de l'avió de combat nacional
El ministre Varank va presentar l'ordinador de missió de l'avió de combat nacional

El ministre d'Indústria i Tecnologia, Mustafa Varank, va anunciar que l'ordinador de missió de l'avió de caça de 5a generació de Turquia, National Combat Aircraft, produït pel Centre d'Informàtica i Seguretat de la Informació (BİLGEM) del Consell d'Investigació Científica i Tecnològica de Turquia (TÜBİTAK) la Gran Assemblea Nacional de Turquia, què va portar (el Parlament).

Abans de les negociacions pressupostàries al Parlament, es va col·locar una caixa coberta a la taula de cafè davant de la taula on el ministre Varank anava a fer un discurs. Durant el discurs del ministre Varank, es va obrir el vel i es va revelar l'ordinador de missió de MMU i es va presentar als diputats.

Mentre continuava el seu discurs, el ministre Varank va declarar que han produït amb èxit l'ordinador de missió de l'MMU, que serà un avió de caça de 5a generació, i va dir: "El vam lliurar a TAI abans del seu moment. Els nostres enginyers també van desenvolupar la versió multinucli del sistema operatiu en temps real que s'executa en aquest ordinador de missió d'última generació altament estratègic". utilitzava la frase.

El pressupost del Ministeri d'Indústria i Tecnologia i les seves institucions afiliades i relacionades es va discutir al Comitè de Planificació i Pressupost de la Gran Assemblea Nacional de Turquia. Durant les converses, el ministre Varank va presentar el pressupost per al 2023. Va dir que amb les tecnologies desenvolupades, Turquia és un dels quatre països que pot impulsar el seu propi torpede des del seu submarí amb el seu propi sistema de gestió de la guerra.

Substituirà els F-16.

El projecte MMU es va implementar com a resultat de l'objectiu de produir un avió de guerra dissenyat i desenvolupat per la Presidència d'Indústries de Defensa amb instal·lacions i capacitats domèstiques i crear la mà d'obra i la infraestructura que pugui dissenyar i desenvolupar aquest avió. MMU, del qual TAI és el contractista principal, està previst que substitueixi els avions de guerra F-2030 a la dècada de 16.

Noves capacitats tecnològiques

Turquia amb MMU; Ocuparà el seu lloc entre el nombre limitat de països que tenen la infraestructura i la tecnologia per produir un avió de caça de 5a generació. A més; Adquirirà capacitats en àrees com ara poca visibilitat, ranura interna d'armes, alta maniobrabilitat, major consciència de la situació i fusió de sensors.

Es pot instal·lar programari crític

L'ordinador de missió de MMU també va ser dissenyat i desenvolupat per TÜBİTAK BİLGEM. ordinador de missió; tindrà altes habilitats computacionals i comunicatives. El programari crític es pot instal·lar a l'ordinador de la missió. L'ordinador allotjarà una unitat de processador modular multifuncional. Aquest ordinador realitzarà la interfície i les funcions d'arrencada del motor, sistemes de missió i sistemes de gestió d'aeronaus.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar