Increment rècord del volum d'importació i exportació del port de Qinzhou de la Xina

Augment rècord del volum d'importació i exportació del port de Jinn Qinzhou
Increment rècord del volum d'importació i exportació del port de Qinzhou de la Xina

Es va registrar un augment rècord en el volum d'importació i exportació del port de Qinzhou al nou corredor comercial internacional terra-mar.

Es va informar que el volum d'importació i exportació del port de Qinzhou, situat al nou corredor comercial internacional terra-mar, que té com a objectiu integrar la regió occidental de la Xina a l'economia global, va augmentar un 10 per cent en els primers 99,9 mesos de l'any. i va arribar als 90 milions de 430 milions de iuans.

Segons les estadístiques realitzades per la Direcció de Duanes de Nanning, el volum d'importació i exportació entre el port de Qinzhou i els països de la ruta del Belt and Road, especialment Tailàndia i Indonèsia, va augmentar 1,7 vegades en el mateix període, arribant als 64 milions 350 milions de iuans.

Les comoditats per al despatx de duanes al port de Qinzhou augmenten constantment. El nombre de rutes de contenidors per al comerç exterior ha arribat a 37, cobrint tots els ports principals dels països de l'ASEAN.

També es va afirmar que el volum d'importació i exportació del port de Qinzhou al nou corredor comercial internacional terra-mar va augmentar 2017 vegades entre gener i octubre en comparació amb el mateix període de 3,4.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar