El primer projecte de bicicleta elèctrica per a nens del món 'Genoride' busca inversors

El primer projecte de bicicleta elèctrica per a nens del món busca un inversor a Genori
El primer projecte de bicicleta elèctrica per a nens del món 'Genoride' busca inversors

Genoride, el primer projecte de bicicletes elèctriques per a nens del món que treballa amb tecnologia de conducció generativa, ha sortit al crowdfunding basat en la participació. Oferint el 8 per cent de les accions de l'empresa als inversors en la gira d'inversió que va començar a la plataforma de finançament col·lectiu fundbulucu, l'import del fons objectiu de Genoride és de 4 milions 650 mil TL. Si l'empresa de risc té èxit com a resultat de la gira d'inversió, que està oberta a tots els inversors qualificats i no qualificats, preveu un alt índex de sortida l'últim trimestre del 2024.

Actualment, hi ha molts tipus diferents de bicicletes elèctriques al mercat per a adults. No obstant això, malgrat la necessitat, no hi ha bicicleta elèctrica ni vehicle de pedals amb bateria produït per a nens. El suport encara el donen els pares empenyent des de la part posterior de la bicicleta i subjectant el manillar amb la mà. La bicicleta elèctrica Genoride, que és un projecte de tecnologia i producció, és completament diferent dels sistemes tradicionals de conducció de bicicletes amb la seva tecnologia de transmissió de potència de pedal única, i amb el sistema anomenat conducció generativa, ara ofereix als nens l'oportunitat de conducció assistida elèctrica a uns costos assequibles. . Amb Genoride, els nens poden aprendre a anar amb bicicleta molt més ràpid que altres productes del mercat, divertir-se mentre aprenen i millorar les seves habilitats motrius. Els pares, en canvi, poden personalitzar el producte segons les necessitats dels seus fills mitjançant l'aplicació Genoride, amb l'ajuda de funcions innovadores.

El 2023, s'espera que el nombre total de bicicletes elèctriques en circulació a tot el món arribi als 300 milions, un augment del 2019 per cent en comparació amb la xifra de 200 milions del 50. Genoride, que ofereix un servei per a infants en aquest mercat en desenvolupament i amb un alt potencial exportador per al nostre país, busca inversors per augmentar la seva mobilitat. L'empresa de risc intentarà recaptar 8 milions 4 mil TL de fons oferint el 650% de les accions de la companyia als inversors en la gira d'inversió que ha llançat a la plataforma de finançament col·lectiu més activa de Turquia, fundbulucu.

Els inversors rebran una quota addicional del 1% per a les inversions realitzades mitjançant EFT o targeta de crèdit en un termini de 21 dies hàbils a partir de les 10.00:20 hores del dilluns 25 de novembre, data d'inici de la gira d'inversió, en què Gökhan Yağcı, soci fundador de l'empresa, invertirà en la seva campanya a través de la plataforma amb un capital d'20 milió de TL. Les accions addicionals es transferiran als comptes dels inversors durant la distribució d'accions a l'Agència Central de Registre (MKK). La gira continuarà fins al 2023 de gener de XNUMX.

Preveu rebre comandes d'Europa el 2024

Genoride, que establirà la seva nova empresa un cop finalitzada amb èxit el finançament, transferirà les seves actuals oportunitats financeres i arrendarà la zona tancada on realitzarà la producció en sèrie. Genoride entrarà en producció en sèrie el 2023, després de completar les proves i la certificació del seu prototip final. Amb la producció del primer lot, que es llançarà només al mercat nacional, es pretén verificar la tecnologia i desenvolupar el producte quan sigui necessari. L'empresa de risc desenvoluparà la seva línia de muntatge el quart trimestre del 2023 com una marca les vendes de la qual s'han completat, les seves certificacions s'han completat i els seus productes s'utilitzen activament. Tot i que Genoride preveu que rebrà comandes d'Europa el 2024, començarà el seu viatge global sortint parcialment de les empreses líders del sector o dels fons d'inversió estrangers després de la seva segona gira d'inversió que s'iniciarà el mateix any.

Parlant sobre la gira d'inversió, el cofundador i CTO de Genoride, Gökhan Yağcı, va dir: "Hem determinat que el nostre propi capital no serà suficient per assolir els nostres objectius futurs planificats i hem decidit invertir en conseqüència. També necessitem aquest capital per completar desenvolupaments relacionats amb el producte, establir línies de producció massiva i ampliar per satisfer la demanda del mercat. El nostre producte atrau l'usuari final. Hem obert el camí perquè els inversors es converteixin en socis del nostre projecte escollint fundbulucu en la nostra primera gira d'inversió, ja que ens contribuirà indirectament en termes de promoció i màrqueting en permetre que el nostre producte arribi a milers de persones a través del crowdfunding. La demanda de productes de mobilitat augmenta dia a dia a tot el món i el mercat de la bicicleta elèctrica creix ràpidament. Convidem a la nostra campanya tots els nostres inversors que creuen en el potencial del mercat i del nostre producte”.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar