Últim moment: terratrèmol d'Esmirna espantat! On i quina intensitat va ser el terratrèmol d'Esmirna?

El terratrèmol d'Esmirna d'última hora va espantar el terratrèmol d'Esmirna Què tan greu va ser?
Darrera hora el terratrèmol d'Esmirna espantat! On i quina intensitat va ser el terratrèmol d'Esmirna?

Un terratrèmol es va produir a Esmirna a les 04:09. Buca, l'epicentre del tremolor de Kandilli, va anunciar la seva magnitud en 3,4. Segons l'AFAD, la mida és de 3,5, el centre és Gaziemir.

Un terratrèmol es va produir a Esmirna al matí. L'Observatori Kandilli va anunciar la magnitud del terratrèmol a les 04,09:3,4 en 4.3 i el seu epicentre com el districte de Buca. Segons el comunicat de Kandilli, la profunditat del tremolor és de XNUMX km.

La Presidència de Gestió de Desastres i Emergències (AFAD), en canvi, va anunciar el centre del terratrèmol, que es va sentir als districtes circumdants, com el districte de Gaziemir. Segons la informació del web de l'AFAD, la magnitud del terratrèmol és de 3,5 i la seva profunditat és de 8,24 km.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar